FC Farul demarează stagiul de pregătire din Turcia

573
1
FC Farul demarează stagiul de pregătire din Turcia - fotbalfarul-1360690740.jpg
Astăzi, în jurul prânzului sau după-amiază, lotul FC Farul va pleca în Antalya, unde va efectua al doilea cantonament din această iarnă.

Conducătorii clubului constănțean amânaseră plecarea cu câteva zile, luând în calcul și o variantă din Bulgaria, însă au cedat în favoarea ofertei mult mai atractive din Turcia. 

"În principiu, vom pleca cu 23 de jucători, dar sper să nu mai apară surprize medicale. La sfârșit, vom trage concluziile, urmează o perioadă încărcată, cu multe jocuri de pregătire, unul la două zile, o deplasare lungă și o întoarcere la mijlocul săptămânii care nu este tocmai potrivită. Sper să gestionăm bine această perioadă. Nu am stabilit încă programul de jocuri amicale, pentru că nu știm exact când vom ajunge. Era în discuție să plecăm mâine (n.r. - astăzi) și să ajungem joi, iar în aceste condiții, prima partidă ar trebui să aibă loc vineri, ca să ne putem încadra în celelalte patru jocuri. Cu siguranță va fi o pregătire benefică pentru echipă. Este nevoie de aceste jocuri, pentru că lotul nostru trebuie omogenizat, sunt 10 jucători nou-veniți. Echipa nu se va omogeniza în câteva jocuri, dar asta nu înseamnă că va fi o scuză pentru următoarele rezultate", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul FC Farul, Alin Artimon. 

Iată lotul FC Farul pentru acest cantonament: portari - I. Neagu, Bolboașă; jucători de câmp - Băjan, Birău, Țabără, Buzea, I. Popescu, Bumbac, Drugă, Nițescu, Săceanu, Stavian, S. Popescu, Nicola, Călințaru, I. Constantinescu, Fuchs, Ivanovici, Pîslaru, S. Chițu, Stoianof, Coteanu și Mucsi. 

Comentează știrea

Farul 1974
13 februarie 2013
Farul 3013

"...Echipa nu se va omogeniza în câteva jocuri, dar asta nu înseamnă că va fi o scuză pentru următoarele rezultate...", pai atunci ce mai cheltuiti de pomana banii prin Turcia? E clar ca nu mai avem nici o sansa sa evitam retrogradarea, vad ca ne pregatiti psihologic pt Liga 3. La locul din clasament trebuia sa faceti pregatirea in tara, ce cautati afara, meritati cumva?

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Februarie 2013
Stire din Sport : A murit O LEGENDĂ a lui DINAMO
Pagina a fost generata in 0.4064 secunde