FC Farul, eliminată din Cupa României

1519
12
Divizionara secundă FC Farul Constanța a ratat calificarea în 16-imile de finală ale Cupei României la fotbal, după ce a pierdut, cu scorul de 1-1 (4-5, după 11m), partida de la Mangalia, susținută ieri după-amiază, în compania Callatisului, meci contând pentru faza a IV-a a competiției.

Iată și rezultatele înregistrate în partidele în care au evoluat echipele dobrogene: Phoenix Ulmu - FC Viitorul Constanța 0-2 (0-0), Dunărea Călărași - Săgeata Năvodari 0-3 și CF Brăila - Delta Tulcea 3-1.

Comentează știrea

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
marinarul
24 august 2011
huuuoooo

huuuooo, muraturilor! auzi la ei, vor sa promoveze si-i elimina o echipa nou promovata din liga3! rusine, va da Viitorul 4 goluri sambata, asa , sa va treaca de promovare...huuuoooo

liviu
24 august 2011
retrogradarea scrie pe farul

vai de capul nostru. e clar ca nu avem nicio sansa sa ramanem nici in liga2. suntem praf

cristi
24 august 2011
farul

e clar, echipa nu poate mai mult. asta e nivelul. nici vorba de promovare, vom termina pe lociul 10 in clasament cu emotii la retrogradare. nu avem nici o sansa in fata viitorului sa fim realisti. farul traieste de pe azi pe mine in timp ce viitorul are o baza solida si banii lui hagi.

ultras
24 august 2011
viitorul e echipa

trebuie sa recunoastem ca singura echipa care mai reprezinta cu cinste fotbalul constantean e viitorul. trebuie sa incurajam echipa lui hagi deoarece ea va deveni clubul fanion al constantei si merita suporteri inimosi si atasati. asta nu inseamna ca abandonam farul, dar trebuie sa sprijinim si sa incurajam fotbalul de calitate

suporter
24 august 2011
fuziune

solutia salvatoare - farul sa fuzioneze cu viitorul, farul sa puna la dispozitie doar baza, hagi sa dea jucatorii, antrenorii organizarea si sa ia doar numele de farul. acum, farul nu are viitor, e un proiect fara sansa din start, noi suporterii degeaba ne agitam. salvarea vine de la hagi si trebuie convins sa se implice la farul, pt ca asta e brandul constantei.

SpecialUnit2
24 august 2011
haha

trebuie sa recunoasteti ca sugeti pistolu ... Ba copilasi intelegeti FARUL e FARUL viitura e viitura niciodata nu va juca pe farul... NICIODATA!!! vi-o garantam noi !

ultras
24 august 2011
pt sepcial unit2

cred k esti un dobitoc care nu a cumparat niciodata bilet la vreun meci al farului. nu stii nimic despre echipa asta si despre fotbal in general. iubitorii de fotbal iubesc fotbalul, iar farul e oposul acestui sport. chiar daca am tinut cu farul, am mers in toate deplasarile si am stat in frig si ploaie alaturi de voi in galerie, trebuie sa recunosc ca aceasta echipa nu ma mai reprezinta nici pe mine si nici orasul. in curand farul va reprezenta doar o ceata de derbedei din care faci si tu parte. asa ca hai sictir

suporter FC Farul 1920 Constanta
24 august 2011
S-au trezit hibrizii sa comenteze de FC Farul

Vedeti-va de Viitorul Ovidiu si Sageata Stejaru-Navodari si lasa-ti-ne in pace cu remarcile voastre rautacioase. FC Farul 1920 Constanta a pierdut la penlaty-uri in fata lui FC Calatis Mangalia, echipa tovarasului Claudiu Tusac, sprijinit de primnarul Mazare si CJC si nu in ultimul rand, un arbitru batran care nu a dat penalty la faultul asupra lui Adrian Patulea in prima repriza de prelungiri 15 minute !!! Frustrarea voastra si ura aratata fata de FC Farul 1920 Constanta, denota neputinta echipei voastre de a avea o galerie de 5 stele ca in Europa !!! FC Farul 1920 Constanta a jucat un fotbal de calitate, cu un mijloc solid si o defensiva care se replia in 7-8 jucatori si cu un contraatac la fel de spectaculos care ne dau sperante pentru urmatoarelee etape din Liga 2 !!! Fortza Farul, hibrizii latra, rechinii merg mai departe !!!

aldea
24 august 2011
fotbal

ultras are dreptate, farul nu mai reprezinta fotbalul constantean, ci doar o adunatura de derbedei din galerie. ne place sau nu, viitorul are 2-3 clase pentru farul din care a mai ramas doar numele.

suporter
24 august 2011
FARUL

BRAVO, suporterului de la 8. Am vazut o parte din ceea ce trebuia sa fie cronica meciului pe care ziaristul fara nume sa o fi publicat. Intradevar, suporterii FARULUI nu pot avea o opinie unanima, unii vor si spera ca FARUL sa isi revina, altii vor fuziune cu surogatul lui hagi. fuziunea a fost cei drept cand hagi a luat moca tot ce a putut de la Farul.

12 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 August 2011
Stire din Politică-Administrație : Pensionarii  au golit conturile RATC
Pagina a fost generata in 0.8702 secunde