FC Farul, în fața ultimului amical din Italia

650
l FC Farul Constanța (Liga a II-a) susține, astăzi, ultimul amical din cadrul stagiului de pregătire de la Montecatini (Italia). Adversara "marinarilor" antrenați de Marius Șumudică este o selecționată formată din jucători liberi de contract, care au evoluat, în sezonul trecut, în primele serii italiene.
În amicalele de vară, echipa de la malul mării a înregistrat opt victorii consecutive.
l Farul II (Liga a III-a) a jucat, aseară, pe terenul secund al complexului din str. Primăverii, o partidă de verificare, în compania celor de la CS Ovidiu (Liga a IV-a). Echipa pregătită de Cristian Cămui și Sevastian Iovănescu a dominat întâlnirea și s-a impus cu scorul de 4-1.
Farul II se deplasează, astăzi, la Stejaru, unde va înfrunta, de la ora 11.00, pe Săgeata (Liga a II-a).
l Aseară, la Nicosia, s-a disputat prima partidă din cadrul manșei secunde a turului III preliminar al Ligii Europa: Omonia - FC Vaslui. La final, scorul a fost egal, 1-1. Cum, în tur, Vasluiul câștigase cu 2-0, formația antrenată de Cristian Dulca s-a calificat în faza grupelor.
În aceeași competiție, Steaua va da piept, mâine, de la ora 20.45, în Scoția, cu Motherwell. În tur, bucureștenii au învins cu 3-0.
l Diseară, de la ora 20.30, se joacă partida FC Timișoara - Șahtior Donețk, în manșa a doua a turului III preliminar al Ligii Campionilor. În Ucraina, scorul a fost egal, 2-2.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6605 secunde