FC Farul, înfrângere categorică în fața Dunării Călărași

616
FC Farul Constanța a pierdut, ieri, pe terenul sintetic al bazei sportive de la Academia "Gheorghe Hagi", meciul amical cu formația de Liga a III-a, Dunărea Călărași, scor 0-2 (0-0). A fost ultima partidă de verificare pentru "marinari" dinaintea următorului cantonament. În urma acestui meci, trei jucători au fost dați afară de la echipă.

Formația condusă de Alin Artimon, FC Farul a încheiat cu o înfrângere, ieri, amicalul cu Dunărea Călărași (Liga a III-a), scor 0-2. Ambele goluri au fost marcate în repriza secundă, primul de Ionuț Olteanu (min. 80), iar al doilea de Tudor Marian (min. 85).

Pentru FC Farul au evoluat: Vl. Neagu - Băjan, I. Popescu, Buzea, Drugă - Sg. Popescu, Săceanu, Călințaru - Mucsi, S. Chițu, Stoianof (prima repriză); Bolboașă - Birău, E. Năstase, Țabără, Eracai - B. Nicola, Stavian, Constantinescu - Nițescu (min. 75 Cl. Popa), Pâslaru, Coteanu (a doua repriză).

Primul gol s-a produs în urma unei greșeli a lui Țabără, în apă-rare, care nu a fost atent la omul pe care trebuie să îl țină.

"Țabără încerca să-mi explice că a dat gol un om care nu era a lui. Problema sa este că noi nu jucăm om la om, ci zonă. Iar zona pe care trebuia el să o apere, a primit gol. El a greșit", ne-a spus antrenorul principal FC Farul, Alin Artimon.

După această partidă, tehnicianul "marinarilor" a decis și cine va pleca de la echipa mare, din juniorii testați în această perioadă de pregătire.

"Vor părăsi echipa trei jucători. M-am lămurit, îmi ajunge. Se vor reîntoarce la juniori. Este vorba de Năstase, Popa și Eracai", a precizat Artimon.

În pofida faptului că echipa a pierdut, principalul formației de pe litoral nu s-a arătat dezamăgit, ba chiar s-a declarat mulțumit de prestația jucătorilor, la finalul partidei.

"Au avut un ritm bun, au avut implicare, au avut realizări, în special în prima parte a jocului. În cea de-a doua parte trebuie să îi tratăm așa cum sunt: jucători cu teamă încă de joc, cu lipsă de experiență și lipsă de ritm. Ei sunt pe locul 2, 3 la juniori, iar noi vrem să vedem dacă pot face față la Liga a II-a. Este mai greu și trebuie să avem răbdare", a declarat antrenorul Alin Artimon.

Cel mai probabil, astăzi, FC Farul va pleca în următorul cantonament, în Bulgaria sau Turcia, cu un lot de 23 jucători. În privința transferurilor, Artimon ne-a spus: "Mai așteptăm un jucător pe poziția de fundaș stânga, în rest, lucrurile sunt finalizate".



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6428 secunde