Sâmbătă, de la ora 11, la Constanța, FC Farul - Delta Tulcea

FC Farul înfruntă revelația returului

657
FC Farul înfruntă revelația returului - 9c0f8b8536f786adc7c08b22753a63e6.jpg
Echipa antrenată de Cristi Dulca bate tot de zece etape, astfel că misiunea gazdelor, care nici nu străbat o perioadă fastă, se anunță extrem de dificilă.

Delta Tulcea vine la Constanța din postura de revelație a returului, o echipă în mare formă, care a câștigat precedentele zece meciuri! Un adevărat tur de forță, care, după o primă parte de campionat suferindă, i-a urcat pe tulceni sus, până pe locul patru în clasament.
De cealaltă parte, Farul se confruntă cu probleme, atât de lot (în primii 18 pentru sâmbătă au fost incluși cinci tineri din pepinieră), cât și financiare, situație care nu o face favorită contra Deltei. Însă la fel a fost și cu Săgeata, iar atunci "marinarii" s-au mobilizat și au bătut. Delta e un adversar cam pe același calapod, căpitanul Farului, Liviu Ștefan, vorbind de o partidă a orgoliilor, în măsură să-i aprindă pe jucătorii ambelor formații.
"Delta Tulcea e o echipă redutabilă, care vine după o serie excelentă de rezultate. Vom încerca să jucăm cât de bine putem având în vedere situația în care ne aflăm", a declarat, pentru "Cuget Liber", Gică Butoiu, antrenorul principal al Farului.
Meciul se joacă sâmbătă, 21 mai, de la ora 11. Arbitrează Mugurel Drăgănescu (Breaza); asistenți, Andrei Simonis (București), Mircea Grigoriu (București); rezervă, Adrian Cojocaru (Galați); observatori, Laszlo Sajtos (Sibiu), Ion Craiu (București).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4054 secunde