Atacantul Ștefan Ciobanu:

"La FC Farul nu e o situație dătătoare de speranțe"

819
Ștefan Ciobanu, golgeterul "marinarilor", deplânge indiferența față de club a orașului, care "se pare că nu vrea să ajungă și cu fotbalul la performanțele de la alte sporturi".

Omul de gol al FC Farul, Ștefan Ciobanu, a declarat că partida cu Delta Tulcea, de sâmbătă, de la Constanța, se anunță dificilă pentru "marinari" și prin prisma momentelor grele prin care trece clubul constănțean.
"Situația actuală în care se află Farul nu e una dătătoare de speranță, e chiar deplorabilă. Se pare că orașul nu vrea să ajungă la performanțele de la alte sporturi și cu fotbalul. Sâmbătă, vom avea o partidă foarte grea. Delta are zece victorii la rând, ia greu gol, însă înscrie ușor și mult. Ținând cont de situația grea în care ne aflăm noi, meciul e cu atât mai dificil. Este adevărat că am înscris împotriva fostelor mele echipe, iar Tulcea este una dintre ele, dar nu acesta e obiectivul meu principal. Vreau să le dau gol tuturor adversarelor mele. Uneori îmi reușește, alteori nu", a arătat Ciobanu.
Căpitanul "marinarilor", Liviu Ștefan, este de părere că meciul cu Delta Tulcea va fi unul al orgoliilor. "În ambele echipe sunt fotbaliști care au jucat și la cealaltă formație, cum e și cazul meu. Nu am însă de plătit polițe către Delta. Cât am jucat acolo, mi-am făcut datoria. Vom avea un meci super-greu, contra celei mai în formă echipe din serie, care vine după zece victorii consecutive. Însă noi ne-am propus să o batem și sperăm să și reușim", a declarat Liviu.
Rezerva de portar a Farului la meciul cu tulcenii este Costin Vasile (18 ani), un tânăr din propria pepinieră, de la grupa antrenată de Cristi Șchiopu. Vasile îl înlocuiește pe Alex Răuță, nerefăcut.
În condițiile crizei de efectiv, antrenorul principal Gică Butoiu a fost nevoit să includă în primii 18 alți patru tineri: Adrian Barbu (fundaș dreapta sau central, 17 ani), Andrei Sescioreanu (mijlocaș sau fundaș stânga, 17 ani), Conțu (mijlocaș dreapta, 18 ani) și Teo Uzun (atacant sau mijlocaș dreapta, 19 ani).
Lotul pentru meciul cu Delta e format din: Zdrâncă, Vasile - portari; Nițescu, Ad. Barbu, L. Ștefan, Vajou, I. Barbu, Sascău, Sescioreanu - fundași; Husein, Abuzătoaie, Conțu, Uzun, Stăncioiu, Păduraru, I. Lupu - mijlocași; Șt. Ciobanu, Paraschiv - atacanți.
Ieri, Federația Română de Fotbal a anunțat că meciul FC Farul - CF Brăila, contând pentru etapa a 22-a, se va juca miercuri, 25 mai, de la ora 18.

"Așteptăm finalul campionatului să vedem ce se va întâmpla. Până atunci însă vrem să obținem cât mai multe puncte din partidele care au mai rămas. Obiectivul Farului e situarea în primele nouă echipe. Matematic, îl putem atinge, însă vom vedea pe teren ce va fi"
Liviu Ștefan,
căpitan FC Farul

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4027 secunde