FC Farul: Ion Barbu vrea o victorie la Iași

1280
11
FC Farul: Ion Barbu vrea o victorie la Iași - ionbarbu2-1338320615.jpg
După cele două accidentări din meciul cu Mangalia (Amet și Buzea), FC Farul a mai pierdut încă un jucător, care, cel mai probabil, nu va mai putea juca în ultimul meci disputat de "marinari" din acest campionat, în deplasare, la Iași.

Accidentările par a-l urmări peste tot pe antrenorul FC Farul, Ion Barbu, care numai în meciul cu FC Callatis a pierdut doi jucători. Însă asta nu este tot, chiar la ultimele antrenamente s-a mai înregistrat încă un incident.

"Am destule indisponibilități în lot și nu știu dacă se vor putea recupera până la ora meciului. La antrenamentul de luni, l-am pierdut și pe Nicola Berti, care a făcut o entorsă, Amet este accidentat tot cu o entorsă, Vali Badea nu s-a putut pregăti deocamdată, dar sper ca până la meci să-l am valid, Buzea s-a accidentat și el și nu poate fi inclus în lot pentru meciul cu CSMS Iași. Cu toate astea, ceilalți jucători trebuie să preia responsabilitatea colegilor de suferință, pentru că trebuie să facă tot posibilul pentru a nu dezamăgi suporterii și să-și facă datoria cât mai bine. Le-am spus băieților: haideți să terminăm cu fruntea sus! Meciul se va juca pe teren și vom face tot posibilul să câștigăm cele trei puncte. Rezultatul sper să fie unul pozitiv pentru FC Farul. Sunt de aceeași părere ca și președintele executiv Marcel Lică, în privința lotului FC Farul, că avem o echipă mai valoroasă decât CSMS Iași, dar jucătorii vor trebui să demon- streze asta pe teren. Mai avem un singur meci de disputat, sper să terminăm campionatul cu o victorie, sau cel puțin să plecăm neînvinși", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul Ion Barbu. 

Comentează știrea

11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
eu
30 mai 2012
ne trebuie antrenor nou!

il resprect pe BARBUL dar NU EL ESTE OMUL care ne poate duce in liga 1! ne trebuie un antrenor bun si destept!

si eu
30 mai 2012
ne trebuie echipa

pe langa antrenor ne trebuie si echipa , investitori , staff tehnic, etc.

morunul
30 mai 2012
fcfc

ar fi frumos sa-i dam peste bot unuia(Prunea) care a umblat numai cu magarii, si prin prisma scorului sa-i mai tinem un an in liga2. nu de alta, dar in tur am pierdut cu ei 3 pcte acasa,apoi ar fi exotica promovarea Deltei. hai Farul!

Cu Barbu si la anul !
30 mai 2012
Cu Barbu si la anul !

De unde stii tu ala de la 1 ca nu e Barbu antrenorul potrivit ? Ai echipa prea buna si e el de vina ? Lasa sa vedem la anul si numai vorbi tu , iar pt morunul asta de la 3 sa fac ceva si pe tine si pe tulcea ta de guvide obosit, bine ca au fost cei de la viitorul si tulcea cinstiti prostule .... PIERDETI LA IASI ! DOAR FARUL !

Barbone
30 mai 2012
Farul

Barbone daca sunteti faristi adevarati mai bine va lasati ! Poate nici nu e nevoie sa va lasati ca va bate Iasi oricum. Dar ar fi bine sa pierdem. Si sa bata SI Iasi si Tulcea si viitura sa ia bataie!

Fonduri UE
30 mai 2012
Fonduri UE

Acum e momentul: In 2012 Fondurile Europene NERAMBURSABILE se Acorda si la noi la fel de Usor ca in statele membre ale Uniunii Europene! Iata cum obtii fonduri europene pentru afacerea ta in doar 2 luni si 17 zile. Aflii mai multe detalii pe site-ul: fondurieuropenenerambursabile.ro

Alex
30 mai 2012
Faru

Terminati cu declaratiile astea in presa ca vreti sa faceti si sa dregeti la Iasi pt. ca oricum ati arajnat deja si Iasiul v-a castiga.Va rog frumos nu incepeti cu injurii si cu mesaje urate si sa vorbim sambata dupa meci sa vedem daca am sau nu dreptate!

Dini
30 mai 2012
Pt Alex

Stim ca Faru o sa piarda ca nu avem echipa si eu asa vrea sa castige dar nu arunca acuma gogoasa asta ca gata iar Faru aranjeaza si face ca asa au scris toate ziarele returu asta numai de Faru ca a facut nu stiu ce blat si nu stiu ce bani a invirtit dar uite ca noi nu am promovat ca daca dadea cu bani si aranja meciuri ca altii acuma eram promovati. De ce nu a dat Faru si meciu Deltei adica la unu din judet ca nu era mare chestie dar uite ca au jucat pe bune. Daca erai corect spuneai si de alte echipe ca acuma in ultima etapa o sa dea meciurile si cred ca intelegi ce vreau sa spun. Nu mai dati atata in Faru nu va facut nimic echipa asta va luat casa va adus la sapa de lemn ce va facut ce aveti cu echipa asta lasatii in pace daca nu mai tineti cu ei nu mai aruncati cu mizerii astia ii avem si atata pot si atat au reusit sa faca campionatu asta . O echipa nu se iubeste in functie de banii care ii are cum se obisnuieste in ziua de azi nu devii suporterul unei echipe peste noapte si pe aia cu care ai tinut o viata intreaga o arunci la gunoi atunci poti sincer sa te numesti un suporter de interes si las cand este bine esti cu o echipa cand nu mai este bine dai cu huo si arunci cu laturi in ea. Suporter al unei echipe esti atunci cand incurajezi o singura echipa si nu 100 atunci nu mai esti nimic.

Max
30 mai 2012
Proasta lume pe la Farul!

Cat de cretini pot fi unii "constanteni" (de fapt copiii moldovenilor stabiliti aici in comunism) sa doreasca ca Constanta sa nu aiba echipa in Liga 1?! Cretinism la cote maxime la copiii astia care "tin" cu Farul! Asa erau si parintii lor in anii '80... Moldoveni prosti ajunsi constanteni fara voia lor.

Alex
30 mai 2012
Faru

Dau meciul celor de la Iasi pt ca nu mai au bani nici sa treaca strada saracii jucatori la cat si-a batut joc marele patron de ei nu ca am eu ceva cu echipa asta si trebuie sa vb urat de ea!

Răspuns la: Pt Alex
Adăugat de : Dini, 30 mai 2012
Stim ca Faru o sa piarda ca nu avem echipa si eu asa vrea sa castige dar nu arunca acuma gogoasa asta ca gata iar Faru aranjeaza si face ca asa au...
11 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Mai 2012
Stire din Sport : FC Farul promite să-și ia revanșa
Pagina a fost generata in 0.5344 secunde