FC Farul joacă astăzi prima "finală" în lupta pentru promovare

1546
16
FC Farul joacă astăzi prima

Vacanța s-a terminat. De astăzi, FC Farul începe asaltul pentru promovarea în Liga I, un obiectiv ambițios, însă perfect realizabil,
în condițiile în care "marinarii" s-au întărit considerabil în perioada de iarnă.

Pentru Viorel Tănase, meciul de astăzi, cu FCM Bacău, este primul joc oficial în calitate de antrenor principal al Farului, astfel încât tehnicianul are un motiv suplimentar de a-și dori o victorie la debutul pe banca "marinarilor".
"Așteptăm cu ardoare începerea competiției. Mâine (n.r. - astăzi), avem o finală dintre cele 15 rămase. FCM Bacău este o echipă bine organizată, cu un potențial fizic foarte bun. La momentul actual, suntem colege de clasament, iar o victorie ne va detașa. Tratăm la victorie fiecare meci, dar și cu mare atenție. Am pregătit echipa fizic, psihic și tactic să luăm cele trei puncte. Ritmul de joc al lui Sorin Paraschiv și Vali Badea este în creștere, sunt cam la 80% din potențial și mă bazez pe ei, la fel cum mă bazez pe toți jucătorii din lot. Este o distanță de șapte puncte până la promovare, dar sunt și două puncte până la retrogradare. Vreau ca rezultatele din amicale să se regăsească și în campionat. Aș dori să vină mai mulți suporteri la stadion și sper ca sportivii Farului de la alte secții să participe la meciul nostru cu FCM Bacău. Încă o dată, vreau să fac un apel public la toată lumea, să vină să susțină proiectul Farului Constanța", a declarat Tănase, în cadrul conferinței de presă de ieri.

"Nu am emoții că revin la FC Farul într-un meci oficial, dimpotrivă, este o mare bucurie. M-am reîntâlnit cu toată lumea, îmi era dor de casă. Trebuie sa tratăm cu seriozitate fiecare joc și dacă lucrurile merg bine, ne gândim și la promovare. Importante sunt acum punctele puse la bătaie în jocul cu FCM Bacău. Echipa este bine pregătită, suntem foarte motivați și vă promit că nu vom dezamăgi pe nimeni", a spus portarul Farului, George Curcă.
"Am jucat constant în turul campiona-tului, am acumulat experiență și nu se mai poate pune problema să am emoții. Sper să dau un randament cât se poate de bun. Este un meci destul de greu, la partida din tur am avut ocazia să-i batem, însă nu am reușit decât un egal. Sper ca acum lucrurile să stea altfel și să nu mai ratăm așa mult ca în tur", a declarat mijlocașul Petre Ivanovici.

Partida FC Farul - FCM Bacău are loc în această seară, de la ora 18.00, la stadionul din strada Primăverii. Biletele costă 5 lei la peluză și 10 lei la tribune. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport.



Comentează știrea

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
satana666
16 martie 2012
haha

Scump biletul, pentru locul 10 din B si la cum joaca ei trebuia sa fie 1 leu la peluza si 2 lei la tribuna si sa-ti dea si o cafea in banii aia... N-o sa mearga nici dracu la meci.

ULTRAS92FARUL
16 martie 2012
FORZA FARUL !!!

AZI RECHINII MANANCA TZARANOII !!!! PRIMUL PAS SPRE LIGA 1 IL FACEM AZI ! FARUL E UNICO AMOR

Simpatizant
16 martie 2012
Doua meciuri de incercare

Azi nu voi merge la stadion, ma voi uita la tv. Voi acorda Farului doua meciuri de incercare, cu Bacau si cu Viitorul. Daca voi vedea determinare si un joc bun, cu sanse reale de a promova in Liga 1, voi (re)veni la stadion incepand cu etapa a treia din retur, la meciul cu Otopeni. Pentru clubul Farul: nu se simte nimic in oras ca Farul are un meci important, aproape nimeni nu stie ca joaca Farul, nu exista afise, bannere, nu exista nimic care sa promoveze meciul! Cum vreti sa aveti spectatori?!

viitorul
16 martie 2012
vai de capul vostru

cu echipa de adunatiru a farului nici liga 3 nu va mai suporta.

Anonymous
16 martie 2012
@simpatizant

4D...chit ca-ti schimbi numele...principiul e acelasi...du-te si uita-te la sat ovidiu la meciu lu viitura si lasa-neeeeeeeeeeeee !!! In Constanta..DOAR FARUL CONTEAZA !!!

Anonymous
16 martie 2012
dupa ce ca esti tzaran....

mai si analfabet si nu te multumesti cu asta...vrei sa ne arati tuturor nu???

Răspuns la: vai de capul vostru
Adăugat de : viitorul, 16 martie 2012
cu echipa de adunatiru a farului nici liga 3 nu va mai suporta.
giogini
16 martie 2012
Promovare doar in vise etnobotanice

Sigur o sa promoveze in liga 3 Farul lu Nedelcu ))) Echipa de 3000 de lei, 2 nuci, 2 mere. o gaina si 10 oua. Cu asa patron de carton asa echipa.

Ratza
16 martie 2012
Doar Viitorul va conta. Farul a apus de mult.

Va bate la cur Viitorul frustratilor. Emblema Constantei Gica Hagi isi va arata valoarea, nu ca tine Nedelcule ;) Farul are istorie dar nu are valoare in momentul de fatza; Sorine striga muie tie si pustanilor tai din asa zisa galerie ; analfabetilor, golanilor numai de injuraturi sunteti capabili si rest niste lepre.

coco
16 martie 2012
....

Ce promovare, ce fotbal; Farul este vai de ea. Ce sa mai vb sa intre Viitorul in Liga A sa mai vedem si noi Steaua, Dinamo, Rapid.. etc. Farul pt cazi in C k de promovat o sa promovezi la pastele cailor.

gigi
16 martie 2012
....

Nedelcule baga intrare cu bilete k la ce foame ai in tine . Pleaca de la Farul jegosule .... dute invartindute ca ne`am saturat de tine saracie.

16 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4266 secunde