Pentru meciul din Cupa României

FC Farul merge cu rezervele la Târgu Jiu

387
2
FC Farul merge cu rezervele la Târgu Jiu - fotbalfarul-1380057830.jpg

Articole de la același autor

FC Farul nu și-a trimis prima echipă la Târgu Jiu, pentru meciul de astăzi, din 16-imile Cupei României la fotbal, cu Pandurii (ora 16.00, în direct pe Digi Sport). Antrenorul Ion Răuță a rămas acasă cu 13 jucători, pe care îi menajează pentru viitoarea confruntare din campionat, împotriva celor de la FC Clinceni.

În 16-imile Cupei României, FC Farul va disputa meciul de astăzi, de pe stadionul "Tudor Vladimirescu", împotriva vicecampioanei României, Pandurii Târgu Jiu, cu a doua "garnitură", întrucât antrenorul Ion Răuță a decis să-și odihnească titularii pentru următoarea partidă din Liga a II-a.

"Încercăm să refacem jucătorii după această perioadă de cinci meciuri oficiale, destul de grele. Majoritatea jucătorilor pe care i-am oprit acasă au jucat în toate acele meciuri, în decursul a 21-22 de zile. Deja se vede în jocul nostru că nu mai avem o prospețime care să ne dea încredere că am putea să abordăm sută la sută meciul de la Clinceni", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Răuță.

Întâlnirea cu FC Clinceni, liderul Seriei I din Liga a II-a, va avea loc sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Inter" din Clinceni.

În privința confruntării din Cupa României, principala temere a lui Răuță a fost distanța destul de mare, de aproximativ 500 km între Constanța și Târgu Jiu, care ar fi adus titularii într-o stare de oboseală și mai agravată.

"Să vedem dacă am făcut bine sau nu. În principal, era problema distanței. Am fi făcut între 8 și 10 ore în autocar. În alte condiții, dacă nu aveam aceste meciuri intermediare, ar fi fost o onoare să joc cu un adversar de Liga I și de calibru în fotbalul românesc. Totuși, pentru noi este mai important campionatul", ne-a mai spus antrenorul Farului.

În autocarul care a plecat, ieri, spre Târgu Jiu s-au aflat 17 jucători, conduși de secundul Gică Mina. Iată lotul: Neagu, Dragnea - portari; Nițescu, Popa, Năstase, Romanovici, Bădașcă, Irimia, Tothăzan, Berti, Ianuși, Pâslaru, Ghenciu, Coteanu, Anton, Butoi, Muscă - jucători de câmp.

"Echipa are o altă față!"

Deși a suferit prima înfrângere din acest sezon, cu Brăila (0-1), pe teren propriu, FC Farul se menține pe un plan ascendent față de anul trecut, ocupând locul 4 în clasament, cu 7 puncte.

"Am schimbat fața echipei. Acum, altfel circulă balonul, avem o altă posesie. Chiar și la jocul cu Brăila, nu putem spune că am jucat slab. Am avut o construcție bună și cu patru situații mari de a marca. Portarul lor a avut câteva intervenții extraordinare. Neșansa a făcut ca acest eșec să vină după cinci jocuri bune. Ne doream ca înfrângerea să vină cât mai târziu și nu acasă", a conchis Răuță.

Comentează știrea

suporter fc farul
25 septembrie 2013
Cupa Romaniei sansa de a atrage investitori noi la echipa

De ce riscam sa jucam cu rezervele intr-un meci care chiar cu sanse scazute am putea merge mai departe in acesta competitie ??? Wigan Athletic F.C. joaca in Europa desi a retrogradat in Liga 2 engleza fiindca a castigat cupa Angliei, noi de ce nu respectam aceasta competitie, mai ales ca e televizatata ??? Chiar doriti sa vedem un scor fluviu bazat pe lipsa de experienta a unor jucatori de la FC Farul. Imi doresc sa invigem Pandurii, dar daca noi pornim cu lipsa de interes si cu rezervele pornite ca la antrenament, nu facem nimic decat sa aratati lipsa de respect fotbalului romanesc dar si orasului Constanta !!!

Rekin
25 septembrie 2013
sa va fie rusine!

Nu ati batut Braila sambata si vreti sa castigati la Clinceni...Povesti de adormit copiii, si azi la Tg.Jiu si sambata luam cate o caruta de goluri, din pacate si in direct la TV, dar astia sunteti, niste nesimtiti care ne-au obisnuit cu esecurile, iar victoriile cand apar le consideram intamplari. Respectati competitia, respectati suporterii si orasul Constanta!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Septembrie 2013
Stire din Sport : FC Farul, cu prima șansă în fața Brăilei
Miercuri, 25 Septembrie 2013
Stire din Sport : Ciprian Marica dă probe la Madrid
Pagina a fost generata in 1.0988 secunde