FC Farul merge la Buftea după punctele supraviețuirii

543
9
FC Farul merge la Buftea după punctele supraviețuirii - fotbalfarulbuftea-1367946653.jpg

Articole de la același autor

Prinsă în subsolul clasamentului Ligii a II-a, FC Farul speră să scape de poziția rușinoasă pe care o ocupă și să obțină o victorie, astăzi, în partida contând pentru etapa a XXV-a, cu ACS Buftea, în deplasare, de la ora 18.00. În runda trecută, "marinarii" au reușit să smulgă o victorie cu Dinamo II (5-2), care dă speranțe echipei antrenate de Ion Răuță și Bănică Oprea de menținere în eșalonul secund.  "Jucăm cu o echipă bună, constructivă și se anunță a fi un meci deosebit de greu. Au mulți jucători experi-mentați, ca Pătrașcu sau Karamyan. Îl au și pe Bolboașă, portarul pe care, din păcate, noi nu l-am putut păstra. Însă, mergem cu mare încredere că putem să rezolvăm ceva. Nu am făcut nimic cu victoria din etapa trecută dacă nu o legăm cu încă una. La echipă este o atmosferă mai detensionată, dar nu facem nici sărbă-toare, pentru că nu am obținut cine știe ce mare victorie. Trebuie să fim conștienți că trebuie să muncim cât mai mult și să legăm încă o victorie", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Răuță. Vestea bună pentru constănțeni este că, în afară de un junior accidentat, tot lotul Farului va fi apt de joc, motiv în plus pentru care "alb-albaștrii" și-au propus să se întoarcă la malul mării cu 3 puncte. "Mergem la victorie și ar fi ideal să o obținem, pentru că ne-am mări șansele de menținere în Liga a II-a. Sperăm să ne descătușăm și să creștem în joc. Trebuie să ne organizăm mai bine, să avem un bloc funcțional mult mai bun pe faza de apărare", ne-a spus Ion Răuță.

Ghenciu, încă pe bară 

După accidentarea suferită în urmă cu două săptămâni la unul din antrenamente, mijlocașul Ferdi Ghenciu încă se reface și nu va prinde, nici de această dată, lotul, după absen-țele din partidele cu Dunărea Galați și Dinamo II. "Ghenciu a intrat de abia luni la primul antrenament cu echipa. El va intra în lupta pentru lotul de 18 sau primul 11 de săptămâna viitoare. Vine după două săptămâni de pauză în care nu a făcut mai nimic, doar o serie de alergări ușoare, săptămâna trecută. Nu este pregătit fizic să joace", a precizat Răuță.

Comentează știrea

credu
8 mai 2013
faru

Mai mai terminati cu pacaliciul de Ghenciu.Daca si ala mai este fotbalist inseamna ca trebuie sa mergeti in liga a V-a.

Sorin Muclescu
8 mai 2013
Desfiintare

Sper sa se pronunte mai repede FALIMENTUL sa se termine chinul unei echipe care agonizeaza de atatia ani. E usor sa tot arunci vina pe diversi (ca timp de 2 ani s-a platit un lot de jucatori cat 3 echipe din cauza lui Bosanceanu - afirmatiile lui Giani). Mai bine sa fim realisti si sa vedem ca acesti conducatori au gestionat prost si asa putinii bani avuti la dispozitie. Cand vezi o loja asa intunecata (cu Giani si Diaconescu in ea) era de inteles ca Farul va fi transformat in fier vechi. Din pacate asa s-a intamplat!

suporter FC Farul
8 mai 2013
Mai bine ai juca la Loto sau Super Bingo Metropolis

Decat sa iti doresti raul echipei FC Farul, daca ne desfiintam se sterg cei 93 de ani de existenta si ne transformam in hibrizii, gen CSMS Constanta sau FCJ Farul Constanta si vom juca in judeteana fiindca nu avem pile la FRF-LPF ca sa ne inscriem in Liga 3. asa cum a facut-o Viitorul Constanta !!! Deci decat cu suparare sa iti doresti desfiintare, baga mai bine la loto lozul cel mare !!!

Răspuns la: Desfiintare
Adăugat de : Sorin Muclescu, 8 mai 2013
Sper sa se pronunte mai repede FALIMENTUL sa se termine chinul unei echipe care agonizeaza de atatia ani. E usor sa tot arunci vina pe diversi (ca...
suporter FC Farul
8 mai 2013
93 de ani se sterg daca FC Farul se desfiinteaza !!!

In 1920 s-a infiintat echipa Constantei - SPM (Serviciul Porturi Maritime), care a jucat sub aceast nume pina in 1946 , cind si-a schimbat denumirea in PCA (Porturi Comunicatii Ape) Constanta. PCA a jucat sub aceasta denumire pina in 1949, cind, in urma fuziunii cu Dezrobirea Constanta, a format Locomotiva Constanta (care a promovat in Divizia A in 1954). Locomotiva a fost preluata de clubul CS Farul (clubul reprezentativ al orasului Constanta, nou infiintat) in 1958, devenind Farul Constanta. Din 1973 s-a numit FC Constanta, iar din 1988 - FC Farul Constanta. Restul e istorie

suporter FC Farul
8 mai 2013
Intrebarea mea acuma

Daca tot FC Farul s-a format din Portul Constanta, de ce nu se implica financiar aceste firme din port ??? ca tot se vrea ca Portul Constanta sa fie ca Rotterdam, uitand faptul ca Portul Rotterdam sustine echipa Feyenord Rotterdam !!!

Răspuns la: 93 de ani se sterg daca FC Farul se desfiinteaza !!!
Adăugat de : suporter FC Farul, 8 mai 2013
In 1920 s-a infiintat echipa Constantei - SPM (Serviciul Porturi Maritime), care a jucat sub aceast nume pina in 1946 , cind si-a schimbat denumirea...
Farul
8 mai 2013
@ 2

se pare ca specia idiotilor este una migratoare...mai devreme dobitocul de la 2 scria aceleasi tampenii si in Telegraf...cam sufera baiatul sa fie bagat in seama...mars de-aici, javra !

Aragorn
8 mai 2013
Victorie !

Buftea - FARUL 1-2 (1-0) Pentru Farul a marcat Chitu min.87 (penalty) si min.90+4.

Erik
8 mai 2013
Farul

Pentru Nr.4 Nu cred ca esti suporter Farul. Prima denumire a echipei orasului Constanta a fost intr-adevar Spm dar aceasta era viitoarea Farul Constanta, pentru ca Dezrobirea Constanta era tot echipa portului Cta, aceste 2 echipe au fuzionat, dar nu aveau nici o lrgatura cu viitoarea echipa de divizia B Portul Cta. Deci Farul egal SPM + Dezrobirea an de nastere 1920. Cei care nu au citit istoria fotbalului Constantean nu sunt Faristi, nu au nici o teaba cu fotbalul Constantean. Insasi denumirea de Farul Constanta reprezinta portul si orasul Constanta, asa ca aceasta echipa este si va fi simbolul orasului de la malul marii Constanta, restul postarilor sunt barfe si prostii.

marcel
8 mai 2013
fcf

poate mori tu inaintea farului ;) ! adica farul nu moare niciodata.. o sa mori tu

Răspuns la: Desfiintare
Adăugat de : Sorin Muclescu, 8 mai 2013
Sper sa se pronunte mai repede FALIMENTUL sa se termine chinul unei echipe care agonizeaza de atatia ani. E usor sa tot arunci vina pe diversi (ca...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4993 secunde