Fotbal / FC Farul a câștigat meciul cu Buftea! Chițu a marcat de două ori!

143
Fotbal / FC Farul a câștigat meciul cu Buftea! Chițu a marcat de două ori! - ftbl-1368038720.jpg
FC Farul Constanța a reușit să smulgă o victorie, astăzi, în partida din deplasare cu ACS Buftea, scor 2-1 (0-1), contând pentru etapa a XXV-a a Ligii a II-a, după ce, timp de mai bine de 80 minute, a fost condusă cu 1-0.
Pentru Farul, atacantul Sorin Chițu a reprezentat, din nou, piesa de rezistență a echipei, acesta marcând de două ori, în min. 87 și în prelungiri, min. 90+4. Gazdele au deschis scorul în min. 23, prin Arman Karamyan.


Iată echipele:


ACS Buftea (antrenor: Valentin Bădoi): Bolboașă - Tudorache, Vițelaru, Marciuc, Al. Dragomir - Codoban, Udrea, Pătrașcu, Artavazd Karamyan  - Arman Karamyan, Bîtfoi. Rezerve: Stamatin -  Teleoacă, Coandă, Vențer, V. Alexandru, Konyeha, A. Nițu.


FC Farul (antrenor: Ion Răuță) a jucat în următoarea formulă: G. Curcă (cpt.) - Băjan, Buzea, I. Popescu, Nițescu - B. Nicola, Săceanu - Fuchs, Sg. Popescu, Ivanovici - S. Chițu. Rezerve: Neagu - Drugă, Țabără, Stoianof, Coteanu, Bumbac, Călințaru.


Din păcate, chiar și cu aceste ultime victorii, Farul se află tot pe locul 13 în clasament, cu 19 puncte, la egalitate cu Dinamo II, cele două fiind separate de golaveraj.


Etapa următoare, FC Farul va juca, sâmbătă, cu Chindia Târgoviște, pe stadionul "Farul", de la ora 11.00.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4332 secunde