Sorin Chițu, printre cei mai buni jucători ai etapei a 24-a în Liga II

312
1
Sorin Chițu, printre cei mai buni jucători ai etapei a 24-a în Liga II - fotbalchitufarul-1367848285.jpg

Articole de la același autor

Atacantul FC Farul, Sorin Chițu (32 ani) s-a remarcat printre cei mai buni jucători din etapa a XXIV-a a Ligii a II-a, acesta reprezentând o piesă importantă în victoria echipei sale în confruntarea de zilele trecute cu Dinamo II.

Din cele șapte goluri care s-au marcat, trei i-au aparținut lui Chițu, cel care a adus un avantaj de două goluri Farului după numai opt minute de la startul jocului.

Pentru golgheterul sezonului trecut, evoluția din partida cu Dinamo II poate însemna relansarea ca atacant consacrat în Liga a II-a, după o perioadă mai slabă, chiar dacă au mai rămas doar cinci etape de jucat (din șase, Farul va sta în etapa a XXIX-a). Însă va rămâne de văzut dacă jocul bun, de colectiv, al "marinarilor", care s-a văzut și în etapa trecută, va continua pe viitor în așa fel încât Chițu să fie suplimentat cu pasele necesare pentru a înscrie.

"Când îi aduci mingi la careu, este normal să-și revină. Acesta este rolul unui golgheter. Trebuie să-i aduci mingea la careu, nu să vină la centrul terenului să înceapă construcția. Sperăm să îmbunătățim faza de construcție", a declarat principalul FC Farul, Ion Răuță.

Până în prezent, în campionatul 2012-2013 al Ligii a II-a, Chițu a înscris 8 goluri. Iată reușitele și etapele în care a marcat: etapa a III-a, 2 goluri, în meciul Farul - Delta 3-0 (min. 69, 83); etapa a XIV-a, 1 gol, Săgeata - Farul 2-5 (min. 25); etapa a XXI-a, 1 gol, Farul - Suceava 1-2 (min. 23 - pen.); etapa a XXII-a, 1 gol, Dunărea - Farul 4-1 (min. 34 - pen.); etapa a XXIV-a, 3 goluri, Farul - Dinamo II 5-2 (min. 3, 8 - din penalty, 65).

În sezonul 2010-2011, Sorin Chițu a marcat 22 goluri pentru Săgeata și a fost desemnat cel mai bun marcator în Liga a II-a. În sezonul trecut, el a marcat 17 goluri, tot pentru Săgeata.

Vârful împins al Farului este cotat pe piața de transfer la 400.000 euro (conform transfermarkt.co.uk).

Pe lângă reușita lui Chițu, în etapa a XXIV-a, Seria I, s-a mai remarcat Mircea Neagu (de la Rapid CFR Suceava), care a înscris toate cele trei goluri din victoria cu Chindia Târgoviște.

Comentează știrea

aad88
7 mai 2013
Doar Farul

MITING "IMPREUNA SALVAM F.C. FARUL" ASTEPTAM TOTI SUPORTERII FARISTI JOI 09 MAI 2013 LA ORA 18,30 IN FATA TRIBUNEI OFICIALE A STADIONULUI "FARUL". NEIMPLICAREA MEA, A TA, A PRIETENILOR MEI SAU A PRIETENILOR TAI POATE DUCE LA DESFIINTAREA FARULUI! AVEM NEVOIE DE AJUTORUL TAU! VINO SI TU ALATURI DE NOI! IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4406 secunde