Victoria cu Dinamo II a adus o gură de aer "marinarilor"

FC Farul păstrează șanse de menținere în Liga a II-a

812
4
FC Farul păstrează șanse de menținere în Liga a II-a - new-1367905946.jpg
Într-una din cele mai grele perioade din istoria sa, FC Farul a reușit să învingă pe Dinamo II, zilele trecute, în cadrul etapei a XXIV-a din Liga a II-a, scor 5-2 (3-2) și spală astfel rușinea din tur, atunci când constănțenii pierdeau cu 0-4 la București.

Pentru Farul, au marcat Sorin Chițu (min. 3, 8 - din penalty, 65), Sg. Popescu (min. 24) și B. Nicola (min. 87), respectiv Jugaru (min. 15) și Roman I (min. 45), pentru Dinamo II.

"A fost un meci greu din punctul meu de vedere. Știam că echipa Dinamo II este formată din jucători tineri și foarte tineri. Au o școală extraordinar de bună. Noi veneam după o serie de cinci-șase meciuri în care jocul nostru suferea la toate capitolele. Încă mai avem multe probleme de corectat pe faza defensivă. Sunt probleme care ar necesita mai mult timp de corectare, dar din păcate nu dispunem de acesta și vom încerca să le rezolvăm din mers. Este o victorie care ne ține în viață, pentru că dacă pierdeam acest meci, era clar că nu mai aveam nicio șansă. Soarta noastră este și la mâna celorlalte rezultate", ne-a spus tehnicianul Ion Răuță.

FC Farul a jucat în următoarea formulă: Curcă (cpt.) - Băjan, Buzea, I. Popescu, Nițescu - Fuchs, Sg. Popescu, Săceanu, Ivanovici (Drugă, min. 73) - S. Chițu (Igiroșanu, min. 85), Stoianof (B. Nicola, min. 59). Rezerve neutilizate: Vl. Neagu, Țabără, Pîslaru, Birău.

Cu această victorie, constănțenii au făcut un pas important spre menținerea în Liga a II-a. Însă pentru a reuși acest obiectiv, "alb-albaștrii" sunt nevoiți să continue seria succeselor.

"Din cinci meciuri, ar trebui să câștigăm patru, iar celelalte contracandidate la retrogradare să câștige doar două. Atâta timp cât mai avem șanse, tragem și ținem de ele. Lotul este destul de restrâns, trebuie să completăm cu juniori. Avem mulți jucători la limita de suspendare", a declarat antrenorul FC Farul, Ion Răuță.

În clasament, Farul a acumulat 16 puncte și este la un punct distanță de locul 12, ocupat de Chindia Târgoviște.

Următoarele două etape vor fi cruciale pentru constănțeni, care vor întâlni, mâine (ora 18.00), pe ACS Buftea, în deplasare și sâmbătă, pe Chindia Târgoviște (ora 11.00), pe teren propriu. Vor fi cele mai accesibile partide pentru Farul din cele cinci meciuri rămase de jucat, dar și cele mai importante, dat fiind că adversarele sunt contracandidate la retrogradare.

Comentează știrea

doha
7 mai 2013
fotbal

Mai Rauta si tu mergi pe mina laui Artimon? De ce nu promovezi juniori din curtea Farului de ce nu ai personalitate ca sa arati ca intradevar vrei o schimbare in bine a clubului .Cit mai tii antitalentele in lot aduse de Artimon gen Bajan.,Ghenciu, Druga Nitescu Fucs.

aad88
7 mai 2013
Doar Farul

MITING "IMPREUNA SALVAM F.C. FARUL" ASTEPTAM TOTI SUPORTERII FARISTI JOI 09 MAI 2013 LA ORA 18,30 IN FATA TRIBUNEI OFICIALE A STADIONULUI "FARUL". NEIMPLICAREA MEA, A TA, A PRIETENILOR MEI SAU A PRIETENILOR TAI POATE DUCE LA DESFIINTAREA FARULUI! AVEM NEVOIE DE AJUTORUL TAU! VINO SI TU ALATURI DE NOI! IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA!

suporter FC Farul
7 mai 2013
Daca va primi sprijin din partea suporterilor si a unor afaceristi, DA :)

Daca NU, atunci pastram sanse minime de a evolua la anul in Liga 2 si asta fiindca autoritatile nu au 2 milioane de euro pentru Farul, dar s-ar putea sa aiba pentru Viitorul, paradoxul unui oras construit dupa model Estonian, fara fotbal doar handbal, rugby si volei :(

BEBE
7 mai 2013
FC FARUL

MITING "IMPREUNA SALVAM F.C. FARUL" ASTEPTAM TOTI SUPORTERII FARISTI JOI 09 MAI 2013 LA ORA 18,30 IN FATA TRIBUNEI OFICIALE A STADIONULUI "FARUL". NEIMPLICAREA MEA, A TA, A PRIETENILOR MEI SAU A PRIETENILOR TAI POATE DUCE LA DESFIINTAREA FARULUI! AVEM NEVOIE DE AJUTORUL TAU! VINO SI TU ALATURI DE NOI! IN CONSTANTA DOAR FARUL CONTEAZA! SALVATI FARUL

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7009 secunde