Suporterii FC Farul, miting în fața Primăriei Constanța

254
Suporterii FC Farul, miting în fața Primăriei Constanța - fotbalfarulmiting-1367260728.jpg

Articole de la același autor

Asociația Suporterilor Farul Constanța a anunțat că următorul miting de susține-re a echipei FC Farul se va derula pe data de 9 mai, ora 18.30, la tribuna oficială a stadionului "Farul", de unde se va merge în coloană către sediul Primăriei Constanța.

"Ne propunem să sensibilizăm autoritățile locale cu privire la situația dispe-rată în care se regăsește actualmente clubul Farul. Dorim să obținem autorizație pentru a merge în coloană spre sediul Primăriei și a Consiliului Județean, în încercarea de sensibilizare atât a autorităților, dar, mai ales, a locuitorilor orașului și a județului, să vină în sprijinul clubului pe care îl iubim", se arată în comunicatul emis de Asociația Suporterilor Farul Constanța.

Prin acest al doilea miting, susținătorii echipei fanion a Dobrogei urmăresc să îndemne autoritățile locale pentru a sprijini FC Farul atât cât se poate din punct de vedere legal.

De asemenea, aceeași organizație își propune să mai organizeze cel puțin 4 - 5 acțiuni similare celei din data de 26 aprilie, până la termenul de judecată a recursului depus de către CS FC Farul Constanța, cu privire la instituirea procedurii falimentului, al cărei termen este 3 iunie 2013. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3221 secunde