Președintele FC Farul, Neculai Tănasă: "Suntem într-o situație critică"

347
Președintele FC Farul, Neculai Tănasă:

Articole de la același autor

Ținând cont de rezultatele din ultimele meciuri, FC Farul este cu un picior în Liga a III-a, iar conducerea clubului constănțean a transmis un semnal de alarmă către jucători, în speranța că echipa se va "trezi în al doisprezecelea ceas" și va încheia seria înfrângerilor pe linie.

"Mă îngrijorează toate rezultatele de până acum. Dar nu avem ce face decât să sperăm. Suntem într-o situație critică. Ne lingem rănile și încercăm să o scoatem la capăt. Sper, în ceasul al doisprezecelea, ca jucătorii să conștientizeze că este o pată neagră și pe CV-ul lor și pe emblema clubului. Dacă nici în meci, cu Dinamo, nu se vor trezi, va fi grav. Înseamnă că degeaba au legitimație de fotbaliști", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele FC Farul, Neculai Tănasă.

În acest retur, singurele puncte obținute de FC Farul au fost din partida cu Sportul, câștigată la "masa verde", și punctul reușit în urma egalului cu CS Otopeni. În rest, numai înfrângeri: 0-2 cu Delta, 0-2 cu FC Botoșani, 1-2 cu Rapid Suceva și 1-4 cu Dunărea Galați. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4599 secunde