FC Farul: Nu dați cu pietre în Cornel Cernea!

1388
3
FC Farul: Nu dați cu pietre în Cornel Cernea! - cernea111316463462-1316472803.jpg

Numărul mare de goluri (4) primite în partida de la Botoșani i-a nemulțumit pe suporterii Farului. O parte dintre aceștia sunt supărați în special pe portarul Cornel Cernea, pe care îl consideră principalul vinovat. Pentru "marinari", urmează meciul de acasă, cu Victoria Brănești, programat sâmbătă, 24 septembrie, de la ora 11.
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că nu înțelege cum se poate ca echipa sa, după ce a marcat patru goluri, să se aleagă doar cu un punct: "Este incredibil! Mi-e imposibil să înțeleg cum se poate ca o echipă să înscrie într-un meci de patru ori și să nu se aleagă decât cu un punct. În mod normal, această partidă trebuia câștigată lejer, având în vedere numărul mare de goluri marcate".
Marcel Lică a precizat, totodată, că nu este corect ca doar portarul Cornel Cernea să fie considerat vinovat pentru cele patru goluri primite în partida de la Botoșani, scor 4-4: "Nu este corect ca doar despre Cernea să se spună că a greșit… Toți sunt responsabili pentru faza de apărare. Nu trebuie să uităm că, la 1-1, Cernea a avut câteva intervenții bune, care au contat în economia acestui meci. Dacă adversarii noștri s-ar fi desprins, să zicem, la 3-1, cu siguranță ar fi fost mult mai greu pentru noi să revenim". Președintele executiv al FC Farul a explicat și ce trebuie făcut pe viitor pentru ca alb-albaștrii să nu mai întâmpine asemenea dificultăți: "Suferim evident pe faza de apărare. Trebuie să ne întărim defensiva, altfel riscăm să întâmpinăm probleme din ce în ce mai serioase și s-ar putea să nu mai găsim puterea de revenire pe care am avut-o acum".

"Nu e corect să ne luăm de un singur jucător!"
Antrenorul secund al Farului, Ion Barbu, este de părere că toată echipa este responsabilă pentru golurile marcate de FC Botoșani, și nu doar goal-keeper-ul Cornel Cernea: "Noi suntem o echipă și nu mi se pare corect să ne luăm de un singur jucător. Ușor-ușor, vom pune la punct și faza de apărare și sper să realizăm acest lucru cât mai repede posibil".
FC Farul susține, săptămâna aceasta, mai multe ședințe de pregătire, în vederea partidei de sâmbătă, cu Victoria Brănești. Astfel, ieri, de la ora 17.30, a fost programat primul antrenament. În zilele următoare, mai exact de marți până vineri inclusiv, elevii lui Marian Pană vor susține tot câte o ședință de pregătire, dimineața, începând cu ora 11.


Comentează știrea

suporter
20 septembrie 2011
farul

Dle Lica, luati un portar ca lumea. Cernea e gata, nu mai are reflexe. daca vreti sa promovati luati un portar din Germania, din liga a doua sau a treia, sunt buni si ieftini.

2. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

3. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Septembrie 2011
Stire din Sport : Repetiție pentru Mondiale
Pagina a fost generata in 0.4302 secunde