Antrenorul Alin Artimon:

"FC Farul nu patinează în gol, încă"

886
5

Articole de la același autor

Cu doar trei puncte de la începutul campionatului, presiunea devine și mai apăsătoare pe elevii lui Alin Artimon, care vor trebui să-și revină din impas, și să înceapă să bifeze victorii. Acest lucru s-ar putea întâmpla în următoarea partidă, cu Rapid CFR Suceava, programată pentru sâmbătă, ora 11.00.


Următorul meci pentru "alb-albaștrii" se va desfășura, în deplasare, contra Rapid CFR Suceava, întâlnire care va fi mai accesibilă pentru constănțeni. Astfel, FC Farul are șansa de a mai reduce din dezavantajul înregistrat la startul sezonului, și de a ridica echipa în clasament, după o perioadă de stagnare. 
"Am avut un început de campionat foarte greu, mă refer la importanța partidelor și a dificultății lor. Am întâlnit echipe, care, după cum se vede, au ajuns unde au ajuns. Sunt pe primele locuri în campionat și unele din ele au acces în optimile Cupei României. Pentru Farul, urmează un parcurs mai abordabil, deși nici un meci nu este ușor. Așteptăm să crească jocul echipei, și odată cu el vor veni rezultatele", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele FC Farul, Marcel Lică.
Tehnicianul FC Farul, Alin Artimon nu este foarte îngrijorat de parcursul echipei sale, până acum. Acesta este convins că, pe viitor, Farul va demonstra că poate să câștige, chiar dacă echipa nu va juca prea mult acasă. 
"Sunt șapte jocuri pe care le-am jucat, din care cinci au fost în deplasare. Din toate aceste meciuri, patru au fost cu primele echipe din clasament, care trag la promovare. Atâta trebuie luat în discuție: în retur se va juca acasă doar trei partide. Echipa trebuie evaluată prin prisma programului, nu prin prisma numărului de jocuri jucate și a rezultatelor obținute. La Otopeni, am avut un joc bun, cu Tulcea, am avut un joc foarte bun, la Brașov, am avut, de asemenea, o evoluție bună. Singurul meci de care nu am fost mulțumit este cel cu FC Botoșani, și am recunoscut acest lucru. Din punctul meu de vedere, echipa nu patinează în gol, încă", ne-a spus Artimon. 
Astăzi, "marinarii" vor efectua două antrenamente, miercuri, încă un antrenament, iar joi dimineață, la ora 9.00, echipa va pleca spre Suceava. 


Comentează știrea

farist
2 octombrie 2012
FORZA FARUL

In Constanta doar Farul conteaza!

nicolae t.-constanta
2 octombrie 2012
mi-e mila..

..cand vad postari de genul mishu-pishu,venite de la rataciti,treziti in fata calculatorului.Pana aici,ai dreptate Aline,s-a vazut clar schimbarea,dar tine minte de la unul ce a vazut ceva mai mult ca tine;promisiunea e datorie!Mult noroc!

suporter
2 octombrie 2012
pt misulica p...mica

suporterii adevarati nu-si schimba echipa peste noapte, ca tine...apropo, tu erai pe teava cind Farul juca cu steaua si dinamo, asa ca ciocu' mic, papagalule...du-te si uitat-te tu la viitura machedoneasca si lasa pe cei care stiu fotbal sa-si sustina echipa adevarata.

Sabin
2 octombrie 2012
Precizare

Itamplator il cunosc pe nicolae t.si nu ma supar pe mishu pentru ca daca l-ar cunoaste ar fi poate rusinat.Are in spate vreo 50 de ani de cand vine la stadion,si nu-si permite tampenii.Daca logica si bunul simt te-ar ghida,i-ai cere iertare mishule!Nicule, iarta-i ca-s tineri si se reped.Ne vedem la teren.

babanul
2 octombrie 2012
pentru mishu

Ma fecala bolnava tu crezi ca nu cazi in laba?Te caut si 10 ani sa-ti iua grupa sanguina.Am rabdare de copac.Astazi tocmai ai C A C A T -O.Trebuie sa te gasesc.Gatu matii cu Viitorul matii cu tot.Trebuie sa dau de tine.I-mi dai tu un indiciu .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5907 secunde