Cupa Farul și Campionatul Național de gimnastică aerobică

Rezultate de excepție pentru "aerobicii" constănțeni

346
Rezultate de excepție pentru
Zilele trecute, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanța s-a desfășurat cel de al 17-lea Campionat Național al gimnasticii aerobice, în paralel cu ediția a 13-a a Cupei Farul, competiție la care au luat parte reprezentanții cluburilor: CSM Arad, CS Urania Arad, CSU Arad, CS Palestra 21 Caracal, CSS Petroșani, CSS CSM Cetate Deva, CSU București, CS Triumf Bucuresti, CS Gimnis Iași, CSS 1, CS Win-Gym și CS Farul Constanța (echipă care a obținut nu mai puțin de 18 medalii).


Disputa senioarelor a fost dominată de constănțencele Corina Constantin (campioană europeană) și de Andreea Bogati, ambele de la CS Farul. La seniori, un alt sportiv de la Farul, Marius Gavriloaie a ocupat locul 3 pe podium.
Succesul gazdelor a fost consemnat și în disputa de la "trio", în com-ponență: Andreea Bogati, Corina Constantin și Anca Surdu, dar și la Grup cat. 1: Andreea Drenea, Daciana Enache, Bianca Gorgovan, Lavinia Panaete, Alexandra Popescu, Andreea Scanteie, și la perechi mixte (cat. 2): Ioana Calenici și Alexandru Scânteie.
Având în vedere rezultatele consemnate, Cupa Farul a revenit gazdelor, ca o confirmare a activității ce se desfășoară la acest club și în domeniul gimnasticii aerobice.
Reamintim că, în prima zi a concursului, la diverse categorii și probe, s-au evidențiat, pentru evoluțiile lor, primind cele mai mari note din partea juriilor, sportivii CS Farul: Bianca Gorgovan Ștefan Huștea, Lorena Junga, Andreea Drenea, Andreea Scanteie. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 01 Octombrie 2012
Stire din Sport : 18 medalii pentru aerobicii Farului
Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Sport : Mondialele se pregătesc pe litoral
Pagina a fost generata in 0.5448 secunde