"Aerobicii" au impresionat la Internaționalele Franței

411
Lotul României, cu sportivii de la CS Farul Constanța în prim plan, a reușit zece clasări pe podium la Campionatele Internaționale de gimnastică aerobică ale Franței, desfășurate la Arques.
Singurul succes al tricolorilor s-a înregistrat la grup, prin Mircea Brânzea, Marius Gavriloaie, Valentin Mavrodineanu, Florin Nebunu, Petru Porime Tolan, Mircea Zamfir, România bifând și o clasare pe locul trei, prin Maria Bianca Becze, Andreea Bogati, Corina Constantin, Laura Cristache, Maria Luisa Pavel, Anca Surdu.
La individual feminin, Corina Constantin a ocupat locul secund, iar Maria Luisa Pavel a terminat pe trei. La băieți, Mircea Zamfir a fost al doilea, iar Mircea Brânzea a încheiat pe locul patru.
La perechi mixte, Andreea Bogati și Tudorel Valentin Mavrodineanu au încheiat pe locul secund, iar Bianca Becze și Marius Petrușe s-au situat pe trei.
La trio, Mircea Brânzea, Valentin Mavrodineanu și Mircea Zamfir s-au clasat pe locul doi, iar Lucian Frățiloiu, Marius Gavriloaie și Marius Petrușe au terminat pe poziția a treia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Aprilie 2012
Stire din Sport : Mondialele se pregătesc pe litoral
Marţi, 10 Aprilie 2012
Stire din Sport : "Delfinii", impresionanți în bazin
Pagina a fost generata in 0.4236 secunde