Liga a II-a la fotbal, etapa a 17-a

FC Farul, remiză (1-1) la Brăila

428
2
FC Farul, remiză (1-1) la Brăila - fcfarul-1393781636.jpg

Articole de la același autor

Condusă de pe margine, în premieră, de antrenorul Ștefan Nanu, FC Farul a remizat, scor 1-1 (1-0), în partida cu CF Brăila, disputată sâmbătă, în deplasare, în cadrul etapei a 17-a a Ligii a II-a la fotbal, Seria I. A fost un joc de un slab nivel tehnic și spectacular, cu greșeli de ambele tabere și cu puține faze de poartă. 
Farul a deschis scorul în min. 18, după o fază stupidă: Băjan a trimis o minge de angajament pentru Igiroșanu, doi jucători ai Brăilei s-au dat cap în cap (!), cum-necum, mingea a ajuns la atacantul "marinarilor", care, singur cu portarul, a marcat. Gazdele puteau egala în min. 36, însă Ndigwe a ratat o ocazie uriașă, trimițând de la numai un metru pe alături, cu toată poarta goală în față! 
După pauză, brăilenii au creat ceva pericol la poarta lui Puia, Farul a replicat prin șutul anemic al lui Ivanovici, apoi au urmat eliminările, câte una de fiecare parte, ambele pentru cumul de cartonașe galbene: Spătaru (min. 77), respectiv I. Florea (min. 83). Se părea că zarurile au fost aruncate, însă, în min. 89, Brăila a beneficiat de un penalty (intervenție neglijentă a lui Băjan la Iordache), Claudiu Ionescu a transformat și 1-1 avea să rămână scorul final. 
FC Farul (antrenor, Ștefan Nanu): Puia, Băjan, Buzea, Bumbac (cpt.), Mansur, Scărlătescu (min. 53, Nițescu), V. Apostol, Lădaru (min. 82, Coteanu), Ivanovici (min. 63, I. Florea), Igiroșanu, Cristea. 
v v v
Iată și celelalte rezultate ale rundei: FC Clinceni - CSMS Iași 1-2, SC Bacău - Rapid București 1-2, ACS Berceni - Rapid CFR Suceava 4-1, Dunărea Galați - CSM Unirea Slobozia 2-1. 
În clasament, FC Farul ocupă locul 8, cu 16 puncte, două mai puține decât ocupanta locului 6 (ultimul calificant în play-off), Gloria Buzău. Lideră este Rapid (31 p), urmată de CSMS Iași (28 p) și CSM Unirea Slobozia (28 p). 
Etapa viitoare (sâmbătă, 8 martie), FC Farul va întâlni, pe teren propriu, pe FC Clinceni. 




Comentează știrea

constantean
3 martie 2014
redactor de trei lulele

lui autorul articolului parca ii pare rau ca farul nu a fost invinsa!de ocazia lui cristea de 2-0 nu pomeneste nimic!rusine cuget liber!

suporter fc farul
3 martie 2014
La o eventuala infrangere a Farului

El va scrie 3-4 pagini intregi cu veselie si voie buna, asa cum face si Ziarul advers TVgraful :))

Răspuns la: redactor de trei lulele
Adăugat de : constantean, 3 martie 2014
lui autorul articolului parca ii pare rau ca farul nu a fost invinsa!de ocazia lui cristea de 2-0 nu pomeneste nimic!rusine cuget liber!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 26 Februarie 2014
Stire din Sport : Ștefan Nanu, noul antrenor al FC Farul
Pagina a fost generata in 0.5747 secunde