Liga a II-a la fotbal, Seria I, etapa a doua

FC Farul, remiză "albă" în derby-ul cu FC Viitorul

1392
7
FC Farul, remiză
Primul derby al Dobrogei din Seria I a Ligii a II-a la fotbal, dintre FC Farul și FC Viitorul, disputat vineri seară, la Constanța, contând pentru etapa a doua de campionat, s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Așteptat de suporterii constănțeni cu mult interes, meciul dintre FC Farul și Viitorul a plăcut ochiului, ocazii de gol fiind destul de multe, la ambele porți.

"Marinarii" au avut prima mare oportunitate în min. 13, când, în urma unei contre Pătulea / portarul Costea, balonul a trecut puțin peste bara transversală. Viitorul a replicat prin Ninu, șut peste poartă (min. 24), însă tot Farul rămâne periculoasă și același Pătulea trece pe lângă deschiderea scorului, în min. 30, după o centrare foarte bună a lui Ivanovici.

Până la pauză, Pantelie (min. 32) și Cristocea (min. 37) nu nimeresc spațiul porții lui Cernea, iar Pătulea "dă foc" tribunei, în min. 36, când balonul șutat de la distanță întâlnește bara.

Partea secundă a fost mai săracă în ocazii, ambele formații temându-se parcă să încerce să se descopere și să dea lovitura de grație. Prin careul Farului au "zburat" mai multe centrări, rezolvate fără probleme de Cernea, în avanposturi, Pătulea i-a lăsat locul lui Badea, dar golul tot n-a venit. S-a terminat 0-0, un rezultat echitabil, și Farul contabilizează a doua remiză consecutivă a stagiunii.

v v v

FC Farul (antrenor, Marian Pană): Cernea, Dobre, I. Posteucă, L. Ștefan, V. Sandu, Nițescu, Stăncioiu, Buzea, Ivanovici, Șt. Ciobanu, Pătulea (min. 70, Badea).

Viitorul (antrenor, Cătălin Anghel): Costea, Ninu, Păcuraru, Larie, Turcu, Lazăr, Onicaș, Cristocea, Albu (min. 46, Simion), Pantelie (min. 62, V. Rusu), A. Chițu (min. 74, Călințaru).

A arbitrat Georgian Ionescu, ajutat la linii de Cătălin Guloiu și Dan Vasile Popescu, toți din Buzău; arbitru de rezervă, Dan Burcă (Mangalia).

v v v

Celelalte partide ale rundei se joacă sâmbătă, de la ora 11.00: Gloria Buzău - Callatis Mangalia, Săgeata Năvodari - Astra II Giurgiu, Victoria Brănești - FC Botoșani, Dunărea Galați - CS Otopeni, Dinamo II București - FCM Bacău, Delta Tulcea - CSMS Iași, CF Brăila - FC Snagov. 

Comentează știrea

rechinashu
27 august 2011
tupeu

cu ceva mai mult tupeu, puteam da lovitura slugilor...asta e...usor usor farul se va ridica...FORZA FARUL!!

farist adevarat
27 august 2011
farul

farul a dominat meciul trebuia si merita sa cistige. farul e echipa fanion a constaneti, chiar si fara bani e mai tare ca viitorul, e sufletul constaneti viitorul nu are istorie nu are graditie nu are decit banii lui hagi. farul e a constantei, ca fantasio si cazino, nu o lasati de ibeliste. cine are grija de simbolurile constanei. mazare?

shogunu
27 august 2011
derby??????????????

care derby? o echipa cu traditie de 91 de ani si una cu basini de 3 ani? sa fim seriosi nici nepoti mei nu vor vedea viitura ovidiu unde a fost FARUL. o echipa de rebuturi cu toti betivi si hoti dati afara de FARUL in frunte cu conducatorii si terminind cu rzervele de la retrogradata steaua II au pretentii de mare club.GICA arunci bani pe geam cu obositi astia

Un farist din Ovidiu
27 august 2011
In Constanta DOAR FARUL conteaza

Forza Farul!In Constanta DOAR FARUL conteaza!

suporter FC Farul 1920 Constanta
27 august 2011
Farul a castigat un super atacant !!!!

Adrian Patuleeeeeeeeeeeeeeeeaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!

hotii
27 august 2011
hotii

asa vrei sa promovezi bai analfabetule , cu arbitrii ...asa ai promovat si din c in b ...DOAR FARUL !

doar FARUL
27 august 2011
rusine hagi

Sa-ti fie rusine Hagi ! Vrei sa castigi numai cu ajutorul arbitrilor !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.725 secunde