FC Farul se pregătește de "curățenia de iarnă"

1690
10
FC Farul se pregătește de
La finalul unui tur de campionat în care a alternat evoluțiile bune cu cele lamentabile, tragem linie în dreptul Farului și iată ce ne iese: locul 10, 4 victorii, 7 remize și 4 înfrângeri, 19 puncte și golaveraj negativ, 20-23. Așadar, situația în care se găsesc "marinarii" nu e deloc una fericită.
Președintele executiv al FC Farul, Marcel Lică, a declarat, ieri, pentru "Cuget Liber", că, din punctul său de vedere, lotul alb-albaștrilor este unul bun pentru Liga a II-a.
"Mă nemulțumește locul 10 pe care ne găsim la finalul acestui tur, în condițiile în care, la un moment dat, eram în primele șase. Din punctul meu de vedere, lotul este unul bun pentru Liga a II-a. Totuși, și eu sunt de părere că repriza secundă cu FC Snagov și-a pus amprenta pe evoluția jucătorilor din ultimele două meciuri", a spus oficialul farist.
Lică a ținut să precizeze că, în ciuda condițiilor bune oferite la club, anumiți jucători au dezamăgit: "FC Farul este în Top 5 în ambele serii în ceea ce privește plata salariilor și a primelor, a transportului, cazării și mesei. Cu toate acestea, unii jucători s-au prezentat sub așteptări".
Președintele Farului speră ca, în pauza de iarnă, să fie achiziționați jucători care să facă față cerințelor: "Să fim serioși. Dacă reușea să marcheze dublu în tur, Pătulea mai era acum la Farul? Sperăm să aducem jucători mai buni în iarnă, problema este însă să și putem".

Nemulțumirile conducerii Farului vizavi de ceea ce s-a realizat în tur sunt întemeiate, iar astăzi, începând cu ora 16.00, la sediul clubului, se va desfășura o ședință de analiză, în cadrul căreia vor fi lămurite multe probleme.
"Vom face o analiză a contribuției fiecăruia la rezultatele din tur, pentru a ne edifica unde și ce s-a greșit. Vor fi analizate, printre altele, aspecte legate de disciplină și randamentul jucătorilor. Vom vedea dacă mai continuăm cu același lot", a explicat Marcel Lică.

Comentează știrea

farul sus farul jos
29 noiembrie 2011
ne omorati cu farul asta al vostru

ce mai atata mereu numai de farul vb! cine e farul? vad ca se bate sa nu cada in c nu sa intre in a! deci? sunt alte echipe mult mai indreptatite sa vb despre ele! ne intoxicati cu panaramele astea de la farul de la patron antrenor pana la jucatori! fortza mangalia,,,batem si in retur si trimitem farul in c!

mishu
29 noiembrie 2011
pt handi ala care a scris

bai prietenas, in constanta doar faru conteaza, cu toate ca au toti descultii si impiedicatii in echipa, e echipa cu renume. Si nu va mai cacati atat de multe pe voi cu mangalia si viitorul ca multi jucatori au venit de la farul, ca multi oameni care se lauda ca sunt faristi au lasat echipa la greu, cand era cu totul in groapa si si-a facut echipa, si tot nu bate farul

jj
29 noiembrie 2011
FARUL

pentru suporteri farul e echipa de suflet a Constantei. intradevar, pacat ca la greu fostii faristi au fugit si au uitat de zilele cand aceasta ECHIPA aduna 15-18.000 suporteri pe Stadion. e bine ca urca si alte echipe dar cand se arunca cu pietre in singura echipa care are Istorie in Constanta e urat -rusine si fostilor Faristi care uita ca aici au fost FOTBALISTI. nu-i asa,camui?!

Forza STEAUA!
29 noiembrie 2011
adevarul

adevarul e ca in constanta nu e niciun farist. vrajeli. nu tine nimeni cu farul, uitati-va ca toti sint cu steaua sau dinamo, farul nu are nicio performanta nu are traditie e normal sa nu aiba nici suporteri. nu exista faristi asta e adevarul!

mine
29 noiembrie 2011
Pentru papagalul de la 4

Daca tu esti handicapat, nu inseamna ca toti sint... du-te in haznaua aia de bucuresti si tine tu cu echipele care de cind s-au infiintat au cistigat numai cu furturi si arbitrii...preferam sa tinem cu FARUL decit sa avem "performantele" soldatilor si militienilor obtinute cu japca...asa ca impusca-te cu panaramele tale, cele mai urite echipe din Romania (pe unde va duceti va huiduie toti si plecati cu dubele, jigodiilor !)

FARIST ADEVARAT
29 noiembrie 2011
aoleu

Din pacate se ridica alte echipe si Farul ramane in urma. Respect pentru Lica....un farist adevarat..in rest..camui, gache, paul peniu, unde stunteti tradatorilor?

ado
29 noiembrie 2011
sugestie

Mai bine faceti curatenie de iarna in jurul stadionului. Nu ca ar veni prea multa lume, dar macar pentru aia care vin la meci sa arate civilizat. Fara balarii, boscheti, noroi etc...Sunt sigur ca si suporterii pot ajuta daca ar fi solicitati in acest sens. Cat despre echipa...astept rezultatele analizei :))

8. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

9. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

alexe
29 noiembrie 2011
pentru ce ce nu tin cu farul

ba voi astea de la calatis ori cum voi anu viitor va bateti sa intrati din nou an divizia b noi pe cand o sa ne batem pentru un loc an primele 10 an liga 1

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4268 secunde