Învinsă (0-1), sâmbătă, la Constanța de CSMS Iași

FC Farul a intrat în "hora" retrogradării

1150
3

Dezamăgire mare pentru cei aproximativ 100 de suporteri prezenți, sâmbătă, în tribunele stadionului, la partida dintre FC Farul și CSMS Iași, din ultima etapă a turului Ligii a II-a, Seria I. "Marinarii" au pierdut cu 0-1 și au ajuns la două puncte de retrogradare.

Despre meciul dintre FC Farul și CSMS Iași nu sunt multe de spus. Oaspeții au marcat unicul gol al întâlnirii în min. 18, prin Herghelegiu, și 0-1 avea să fie scorul final, în ciuda ratărilor uriașe ale faristului Pătulea.
La final, atât antrenorul Marian Pană, cât și patronul Giani Nedelcu au fost luați la "țintă" de fanii "marinarilor", care au cerut demisia tehnicianului.
Pană însă a replicat: "Tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele meciuri este consecința reprizei secunde cu FC Snagov. Nu ne mai putem agăța de nicio perspectivă privind promovarea. Urmează să ne așezăm la masă și să luăm o decizie privind ceea ce trebuie făcut în continuare. Nu ne mai interesează locul 2, 3 sau 7, scopul nostru este acum să creăm o echipă competitivă. Nu mi se pare firesc să fiu înjurat din primul minut al primului meci al etapei. Eu n-am fost agreat de la început aici. Nu mă gândesc la demisie. Alt antrenor, în locul meu, făcea numai cinci puncte. Niciun alt antrenor nu făcea cu echipa asta mai mult decât am făcut eu".
FC Farul: Toma, Călin, Dobre, Sandu, Sascău, Buzea (min. 46, Badea), Paraschiv (min. 66, Nițescu), Stăncioiu (min. 79, V. Florea), Neagoie, Ivanovici, Pătulea.
Fundașul Farului, Lucian Dobre, a declarat, pentru "Cuget Liber", că își asumă în totalitate vina pentru golul marcat de oaspeți: "Îmi cer scuze suporterilor, tuturor celor care iubesc această echipă. Sunt apărător și îmi asum responsabilitatea. Nimeni nu este vinovat pentru golul primit, vina îmi aparține în totalitate mie". Mai mult, Dobre regretă și ieșirea pe care a avut-o la final, pe fondul nemulțumirii față de eșecul alb-albaștrilor: "I-am reproșat lui Pătulea că nu înscrie. Consider că această ieșire a mea este nedemnă de un fotbalist profesionist".



Comentează știrea

4D
28 noiembrie 2011
Farul este la doar 1 punct de retrogradare!

Cei 100 de tipi prezenti la stadion probabil ca nu aveau ce altceva sa faca decat sa vina la meci la Farul... Infrangerea cu CSMS Iasi a pus piatra de temelie la desfiintarea clubului Farul. Farul este un club care exista din inertie si practic nu inseamna nimic in oras. Intre cunostintele mele, numai eu vorbesc de Farul, pentru restul Farul nici nu exista... Farul va retrograda in Liga 3 si in vara se va desfiinta. Pentru cei care vor sa auda, chiar si pentru Hagi: In Constanta, nicio echipa de fotbal, asa cum se prezinta azi, nu va avea suportul publicului! Nici chiar daca promoveaza in Liga 1 (Viitorul)! Pentru a aduce spectatorii DIN CONSTANTA la stadion, o echipa trebuie sa fie competitiva (sa se bata la TITLU in Liga 1), iar stadionul sa fie nou, in genul ARENEI NATIONALE! Cu o echipa puternica si un stadion nou, Constanta va avea 30.000 de fani meci de meci, indiferent de costul biletului! Garantat!

doar nu vreti la promovare
28 noiembrie 2011
pai farul la ce s a batut?nu la retrogradare?

era un destept inainte de meciul cu mangalia si ziea el,,marele istet,,,batem la descultii din mangalia! si ati batut pe dreac! ca v am dat 4 si suntem la 2 puncte de voi! oricum tineti minte ca va batem si in retur! la ce echipa aveti clar suntem mai buni ca voi!

pt nr 2
28 noiembrie 2011
s-a trezit si asta sa vb

alo baiatul de la nr 2....apa calda curge la mangalia?...sau te speli cu din bidoane incalzite dupa soba?....sau tastezi sa mai simti un pic de caldura la maini....?....vezi-ti draq de treaba ta si dute la munca sa nu mori in casa....

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6926 secunde