FC Farul: trei puncte cu CSM Iași pentru o iarnă liniștită

825
3
FC Farul: trei puncte cu CSM Iași pentru o iarnă liniștită - fcfarulvictoriabranesti32-1322252347.jpg

FC Farul dispută sâmbătă, în fața propriilor susținători, ultimul meci  al turului Ligii a II-a, Seria I. Adversară este CSMS Iași, o formație care, judecând după situația din clasament, are motive să spere într-un rezultat favorabil la malul mării.

După seria evoluțiilor neconvingătoare din ultima perioadă, fotbaliștii de la FC Farul se pregătesc să încheie turul de campionat cu un joc împotriva CSMS-ului Iași, iar trei puncte cu CSMS Iași le-ar putea asigura sărbători de iarnă liniștite.
Mijlocașul Farului, Petre Ivanovici, a declarat, vineri, pentru "Cuget Liber", că orice rezultat în afara victoriei este interzis: "Trebuie să spălăm rușinea din ultimele meciuri, în special din cel de la Mangalia. La fiecare partidă a Farului, îmi doresc să marchez și sper să o fac sâmbătă, însă mai importante sunt cele trei puncte".
La rândul său, președintele executiv Marcel Lică a declarat că jucătorii și-au primit drepturile salariale aferente lunii octombrie. Așadar, motivație pentru "marinari" de a oferi chiar și puținilor fani un frumos cadou de sărbători.

Oaspeții, și fără salarii, și fără bonusuri!
Altfel, se pare că adversarii de sâmbătă ai "marinarilor" nu au motivație financiară vizavi de această partidă. Mai mulți jucători de la CSMS Iași au intenționat, săptămâna aceasta, să boicoteze deplasarea la Constanța, fiind nemulțumiți de faptul că nu și-au primit drepturile salariale pe luna octombrie și nici bonusurile promise de conducere la începutul campionatului.
Tehnicianul ieșenilor, Ionuț Popa, a declarat că nu-și mai poate motiva jucătorii: "Jucătorii mârâie tot timpul că nu au chiria plătită, că sunt întârzieri la salarii, că nu au încasat niciun bonus. Unii jucători au propus chiar să nu se facă deplasarea la Constanța".
Partida FC Farul - CSMS Iași se desfășoară sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul din strada Primăverii, în cadrul etapei a XV-a a Ligii a II-a, Seria I.



Comentează știrea

yo
26 noiembrie 2011
pt analfabeti

si fara salarii si fara bonusuri tot o sa ne ia cel putin un pucnt... numai jucatorii nostrii invoca dupa fiecare infrangere neprimirea salariilor!!!

nimeni nu vrea sa piarda
26 noiembrie 2011
e un meci clar de 0-0

si cred eu ca iasul a venit pt un egal! deci? va fi un meci greu pt farul!

Emil G.
26 noiembrie 2011
Fotbal de calitate

Suporterii constanteni au umplut stationul pana la refuz!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3883 secunde