Fotbal, Liga a II-a/ Ce spune Marian Pană despre meciul pierdut pe teren propriu

918
7
Fotbal, Liga a II-a/ Ce spune Marian Pană despre meciul pierdut pe teren propriu - marianpana2-1322312920.jpg
Antrenorul principal al FC Farul, Marian Pană, a stat de vorbă cu jurnaliștii la finalul partidei de astăzi, declarând următoarele: " Nu ne mai putem agăța de nicio perspectivă privind promovarea. Urmează să ne așezăm la masă și să luăm o decizie privind ceea ce trebuie făcut în continuare".

Marian Pană s-a arătat foarte indignat de atitudinea pe care suporterii Farului o au, în mod constant, față de el și patronatul echipei: "Nu mi se pare firesc să fiu înjurat din primul minut al primului meci al etapei. Eu n-am fost agreat de la început aici. Nu este normal nici să fie înjurat și patronul care finanțează echipa", a spus Pană, după care a continuat: "Eu nu mă gândesc la demisie. Alt antrenor, în locul meu, făcea numai cinci puncte. Niciun alt antrenor nu făcea cu echipa asta mai mult decât am făcut eu".

Pană pune seria de ghinioane a Farului pe seama celor întâmplate în partida cu FC Snagov. "Tot ce s-a întâmplat în ultimele meciuri este consecința a ceea ce s-a întâmplat în repriza secundă cu FC Snagov".

Întrebat cum califică ratările lui Pătulea, antrenorul Farului s-a rezumat la afirmații retorice de tipul: "Este individualist și egoist... Ce pot să-i fac eu lui Pătulea?"

Despre obiectivele pe care și le-a fixat în continuare cu echipa sa, Marian Pană spune că " se urmărește să se creeze o echipă competitivă", ținând cont că, în acest moment, șansele de promovare sunt ca și inexistente.

Comentează știrea

Alexandru-Daniel Anghel
26 noiembrie 2011
noul ion marin

e clar....asta va fi noul ion marin pt Farul. Mai ramane doar sa il dea afara si pe Barbu si gata...se duce la vale echipa

platica
26 noiembrie 2011
Huooo

Bai boule,cu "exclusii" in teren mai aveam 6 puncte acum,si eram bine,bine in carti!Uite si Tulcea a facut blat cu Snagovul 1-4 si e cea mai buna echipa din serie.Unde eram Giani,unde eram Pana cu inca 6 puncte si constantenii nostrii in teren???S tu, mare antrenor nu te ma umfla atat,ca daca era un antrenor mai smecher nu jucam jumatate din meciuri cu fundasi centrali ,ataca baaa daca vrei sa castigi.Si luati-l pe Patulea si mai faceti o mumu ca v-a scos o caruta de puncte din buzunar cu ratarile lui.Huuuoooooo

blaziny
26 noiembrie 2011
pana e oke

eu ii iau apareara lu Pana..cu jucatorii astia nu ai cum mai mult..au vrut dar daca gresesc in aparare si rateaza grav in atac cine dracu e de vina?

Erik
27 noiembrie 2011
Pana nu e Ok

Pana nu e OK, in primul rand aproape tot turul nimeni nu i-a cerut demisia din tribune,chiar eram multumiti cum mergea echipa ma refer la rezultate nu si la lot.Dar dupa meciul cu Snagovul, era normal sa i se strige demisia ptrca o mare parte din vina o are antrenorul, dai gol si apoi te aperi asta e tactica lui Pana, asta e una si o mare greseala este ca a fost de acord cu exilarea celor 4, motiv ptr care am ajuns aici.

farul
27 noiembrie 2011
farul

CONSTANTINESCULE CHIAR VREI SA I LASI PE INFRACTORII ASTIA DE LA FARUL SA SI BATA JOC DE TRADITIE SI CULORI? DIN FOTBAL SE POT CASTIGA BANI DACA STII SA I ADMINISTREZI! IA ECHIPA SI TERMINA CU MERCENARII CARE NE AU UMPLUT DE RUSINE SI UMILINTA!!!

Dini
27 noiembrie 2011
Dragi constanteni

De rusine si umilinta ne am umplut singuri noi locuitorii constantei care ar fi trebuit sa venim la meciuri indiferent de situatia echipei sa platim biletul sa ajutati echipa asta dar ati preferat sa veniti la meciurile marilor echipe din liga 1 sa umpleti stadionul asa ca asta este rusinea pe care trebuie sa o vedeti. Hai sanatate si tineti cu alte echipe ca faru are suporteri putini dar buni care pun suflet pt echipa asta HAI FC FARUL CONSTANTA

Gabi
27 noiembrie 2011
doar farul

bravo nr 6 . m**e steaua !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8 secunde