Campionatele Naționale de karate SKDUN

Salbă de medalii pentru CSS Medgidia și CS Sawaki

590
Karatiștii de la CSS Medgidia și CS Sawaki Năvodari s-au numărat printre protagoniștii Campionatului Național pe echipe SKDUN, competiție rezervată categoriilor copii, cadeți, juniori, tineret și seniori, desfășurată, zilele trecute, la Voluntari.
Delegația Medgidiei și-a trecut în palmares nu mai puțin de patru medalii de aur, patru de argint și patru de bronz, pe podium urcând Elena Mincă (două locuri întâi), Leida Omer, Radu Popescu, Aurelia Tilă (câte un loc întâi și un loc doi), Artur Ablachim, Sevda Cadîr, Costin Pașa (câte un loc întâi), Sebastian Barbu, Răzvan Cojocaru, Andrei Ionașcu și Alexandru Moldoveanu (câte un loc doi).
CS Sawaki a participat cu 25 de sportivi, cucerind șapte medalii de aur, cinci de argint și opt de bronz, prin Georgiana Nechita (două locuri întâi și un loc doi), Alice Cercelaru, Andra Coman, Mădălina Rășcanu (câte două locuri întâi), Bogdan Alexandru (un loc întâi și două locuri doi), Alexandru Dumitru, Marian Șlepac, Lavinia Stroe, Mădălin Tarhon (câte un loc întâi), Georgiana Biță, Tania Borisov, Andrei Coman, Alexandra Leucă, Andrei Ungureanu și Răzvan Vulcan (câte un loc doi).
Probele de concurs au fost kata echipe feminin și masculin, kata echipe mixt, iar la proba de luptă, kumite echipe feminin și masculin, kumite echipe mixt doar la seniori.
Conform informațiilor furnizate de Dorin Viziteu, antrenor la CS Sawaki și CSS Medgidia, campionatul a fost supervizat de Shihan Aurel Pătru (7 dan), președintele Federației Mondiale SKDUN.
La ediția 2011 a CN, s-au prezentat la concurs 600 de sportivi reprezentând 30 de cluburi din țară.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3154 secunde