FC Farul și Săgeata Năvodari și-au amânat jocurile amicale

500
FC Farul și Săgeata Năvodari și-au amânat jocurile amicale - fotbalfarulsageata-1359306324.jpg
Primele meciuri de verificare din acest an pentru divizionarele secunde FC Farul Constanța și Săgeata Năvodari au fost amânate, din cauza vremii nefavorabile.

Programat inițial ieri, ora 11.00, pe unul din terenurile Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi", meciul de verificare dintre FC Farul și CS Agigea (locul 2 în Seria de Est a Ligii a IV-a) a fost anulat, din cauza zăpezii de pe teren. Astfel, antrenorii au preferat să reprogrameze partida decât să riște accidentarea jucătorilor.

De asemenea, Săgeata Năvodari și-a anulat meciul de verificare pe care trebuia să-l susțină sâmbătă la Kavarna, cu formația din liga a II-a, Svetkavitsa Târgovishte din Bulgaria.

Aproape de jumătatea drumului, bulgarii au sunat și au anunțat, că se circulă greu din cauza ninsorilor și nu sunt condiții pentru disputarea partidei.

În aceste condiții, antrenorul Constantin Gache a hotărât întoarcerea autocarului la Năvodari, unde pe stadionul "Flacăra" a avut loc un meci școală, cu două reprize de câte 30 de minute fiecare.

Luni dimineața, lotul echipei Săgeata Năvodari va pleca într-un cantonament montan de 10 zile, la Râșnov.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4059 secunde