FC Viitorul a împrumutat un jucător la FCSB

300
4
FC Viitorul a împrumutat un jucător la FCSB - viitorul-1499275247.jpg

Articole de la același autor

Jucătorul FC Viitorului Robert Grecu (19 ani) a fost împrumutat la FCSB, pentru un an de zile, contra sumei de 50.000 euro, cu opțiune de cumpărare cifrată la 300.000 euro. 


Tânărul atacant a fost cerut cu insistență de antrenorul bucureștenilor, Nicolae Dică, tehnician care l-a antrenat sezonul trecut la SCM Pitești, în liga secundă. Tot în contul acestei tranzacții, FCSB a propus campioanei României spre împrumut doi jucători, mijlocașii Vlad Mihalcea și Cătălin Ștefănescu. La ora actuală, nici unul dintre aceștia nu s-a alăturat lotului pregătit de Gheorghe Hagi.


Comentează știrea

ESTHER PATRICK
6 iulie 2017
imprumut

Buna, Eu sunt dna Esther Patrick, un creditor privat de împrumut, care oferă împrumuturi pentru oportunități de viață. Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a-ți îmbunătăți afacerea? Ați fost respinsă de bănci și de alte instituții financiare? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de ipotecă? Căutați mai mult pentru că suntem aici pentru a face toate problemele dvs. financiare un lucru din trecut. Acordăm fonduri persoanelor fizice care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau care au nevoie de bani pentru a plăti facturile, să investească în afaceri la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest suport pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiară și că vom fi dispuși să oferim un împrumut. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la: ([email protected])

Garcia Sacramento
30 august 2017
financiară

À procura de um empréstimo de negócios, empréstimos pessoais, habitação, empréstimo de empréstimo de carro empréstimos estudantis, empréstimos de consolidação, empréstimo não garantido capital de risco; Etc .. Ou recusou um empréstimo de um banco ou acordo uma ou mais razões financeiras. É mais provável que a sua confiança Esta solução! E os credores privados de pastores emprestam empresas e indivíduos em uma taxa baixa e acessível de 2%. Você está interessado? Entre em contato após a conversão do empréstimo dentro de 48 horas. CONTACTE-NOS [email protected]

Wulan Sari
25 februarie 2018
imprumut

Mulțumesc lui Dumnezeu Atotputernic că mi-a oferit această ocazie să împărtășesc mărturia mea, sunt doamna Wulan Sari, căutați un împrumut? Aș dori să aduc acest lucru la toate notele de împrumut pentru a fi prudent, deoarece atât de multe companii false de împrumut pe internet. Am fost o victimă a unei companii de împrumut fals 4, am pierdut atât de mulți bani pentru că am căutat un împrumut de la o companie de împrumuturi false pe care am aflat ulterior că sunt o înșelătorie. În acest proces am fost arestat de oamenii cărora le datorez, pentru că nu am putut să mă întâlnesc pentru timpul pe care am promis să-l plătesc și am fost arestat. Tocmai am ieșit din închisoare, când am întâlnit un prieten care ma intorcea la un împrumutător pentru că el ma convins că a obținut împrumutul de la el GLOBAL FINANCE LIMITED, așa că nu am de ales pentru a da un proces pentru că trebuie să întâlnesc standard de viață și să-mi plătesc datoriile și să încep o afacere nouă. Așa că am obținut împrumutul meu de la GLOBAL FINANCE LIMITED fără stres, acesta fiind motivul pentru care în final am primit împrumutul în contul meu bancar și i-am sunat pe prietenul meu Julia Simon că am primit împrumutul și am introdus, de asemenea, atât de mulți oameni la Bun mama doamna AUGUSTA IBRAMHIM. Deci, de asemenea, aici am decis să împărtășesc mărturia mea persoanelor care au nevoie de un împrumut, astfel încât acestea să nu cadă în mâinile împrumutătorilor de credite false. Dacă aveți nevoie de împrumutul mai bine, contactați-l pe CEO-ul împrumutului limitat GLOBAL FINANCE DAN AUGUSTA IBRAMHIM. contactați-le prin e-mail:. [email protected],. Încă mai puteți să mă contactați prin e-mailul meu pentru mai multe informații despre [email protected]. Dumnezeu te ajută și fii foarte atent.

Julian Simon
25 februarie 2018
imprumut

buna  Toată lumea care vede asta în întreaga lume, există mulți escroci pe acest site, am veste bună să împărtășesc. Vă rugăm să vă alăturați-vă să fiți fericiți și recunoscători companiei împrumutător. Tocmai am primit un împrumut de la GLOBAL FINANCE LIMITED care este legitim.  Așa fac contactele mele. Am văzut mărturia doamnei Wulan Sari din România în acest forum despre cum a obținut un împrumut de la ea și le-a dat un e-mail tuturor "[email protected]", așa că i-am trimis imediat prin e-mail și au răspuns la e-mailul meu, sincer , Initial am foarte speriat pentru ca mi-am pierdut banii atat de prost inainte. Dar, am fost surprins că mai puțin de 3 ore mai târziu, un împrumut în valoare de 52.000 de euro pe care l-am aplicat pentru mine a fost efectiv transferat în contul meu. Întregul proces este simplu. Și împrumuturile de urgență la rata de 2% am primit rapid Fără taxă. Niciun garant nu a fost necesar de la mine. Până acum, îmi pare greu să cred că este adevărat. Am crezut că visez când am primit un avertisment de la banca mea. Acum, inima mea este plină de bucurie. Sfatul meu simplu pentru oricine caută un impuls autentic de a obține o sumă de împrumut legitim pentru a începe o afacere sau pentru a finanța un proiect este să le trimiteți prin e-mail acum și veți fi surprins de cât de surprins am fost. Vreau să mulțumesc în special lui Augusta Ibramhim pentru că a dat contactele lor în acest forum.  Și dacă îi chemați și primiți un împrumut de la ei și asta nu este totul, ei au un viitor care oferă, de asemenea, sfaturi financiare cu privire la modul în care investiți împrumutul pentru a vă asigura că nu veți deveni niciodată săraci din nou în viața și acest serviciu. Gratuit, vă rugăm să răspândiți vestea bună, astfel încât și ceilalți să poată beneficia. Vă mulțumim, trimiteți-le din nou prin e-mail ^ "[email protected]" ^, Numele meu este Julia Simon Contactați-mă, acesta este e-mailul meu [email protected]  Notă: toți escrocii solicită taxă de înscriere, aveți grijă, totul este înșelătorie. Fie ca Dumnezeu sa va binecuvinteze pe toti mulțumesc

Articole pe aceeași temă

Duminică, 02 Iulie 2017
Stire din Sport : FC Viitorul - FC Krasnodar, 1-3
Pagina a fost generata in 0.8318 secunde