FC Viitorul a plecat în al doilea cantonament al iernii

699
1
FC Viitorul a plecat în al doilea cantonament al iernii - fotbal-1328557058.jpg
Liderul Seriei I din Liga a II-a, FC Viitorul Constanța, a plecat, ieri, în al doilea cantonament al acestei ierni. Antrenorii Cătălin Anghel, Norbert Niță, Liviu Ștefan și Constantin Gîrjoabă au deplasat în cantonamentul din Antalya 24 de jucători: Bolboașă, Buzbuchi, Cos-tea - portari; Ninu, Păcuraru, Larie, Bejan, L. Ștefan, Turcu - fundași; Onicaș, Benzar, Iacob, Lazăr, Crețu, Dică, Cristocea, Cârstocea, Herea - mijlocași; Călințaru, Jianu, Rusu, Pantelie, Simion, Chițu - atacanți.
Noutățile față de primul cantonament sunt Costea (a efectuat prima parte a pregătirii la Constanța), Benzar, Cârstocea (reveniți de la lotul național Under 20), Jianu (transferat săptămâna trecută) și Herea. Acesta din urmă a evoluat în tur pentru Victoria Brănești și va semna un contract cu formația constănțeană.
Nu au mai mers în Antalya juniorii George Șerban, Mihai Bălașa, Bogdan Țîru, Ionuț Puțanu, Bogdan Mitache, Gabriel Iancu, Ionuț Vînă și Cristian Gavra, care vor pleca, pe 11 februarie, într-un turneu de meciuri în Olanda, alături de o echipă de juniori a Academiei de Fotbal "Gheorghe Hagi".
Conform informațiilor furnizate de Ciprian Mihai, ofițerul de presă al Academiei Hagi, FC Viitorul se va cantona la Zeynep Golf & Spa, același hotel la care a fost cazată și în primul stagiu de pregătire.

Încă patru meciuri de verificare în Antalya
Dacă în primul stagiu de pregătire de la Belek a susținut patru meciuri de verificare, FC Viitorul va disputa în al doilea cantonament din Antalya alte patru jocuri amicale.
Doar trei dintre acestea au fost stabilite, programul amicalelor fiind următorul: 11 februarie: FC Viitorul - Dinamo București; 14 februarie: FC Viitorul - Neftci Baku (Azerbaidjan, Liga I); 16 februarie: FC Viitorul - adversar nestabilit; 18 februarie: FC Viitorul - Hobro IK (Danemarca, Liga a II-a).

Comentează știrea

Ion
7 februarie 2012
Viitorul este BUN

Bravo Constanta - VIITORUL este bun, vom avea o echipa a Constantenilor care va ajunge in CL garantat cu asa tineret si management al Academiei lui Hagi/regele

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 04 Februarie 2012
Stire din Sport : FC Farul a renunțat la Dumitru Copil
Vineri, 03 Februarie 2012
Stire din Sport : FC Farul l-a pierdut pe Gueye
Pagina a fost generata in 0.4703 secunde