FC Viitorul a primit licența pentru Liga I

784
FC Viitorul a primit licența pentru Liga I - viitorul1336212297-1339194351.jpg
Cele patru cluburi nou-promovate în Liga I, CSMS Iași, Viitorul Constanța, Gloria Bistrița și Gaz Metan Severin, au primit licența pentru sezonul 2012-2013 din partea Departamentului de licențiere din cadrul Federației Române de Fotbal, a informat, vineri, site-ul oficial al FRF.
Dintre cluburile participante în Liga a II-a în sezonul recent încheiat, care au solicitat licență de Liga I pentru sezonul competițional 2012-2013, au mai primit răspuns favorabil FC Bihor, CF Brăila și FC Argeș, chiar dacă nu au reușit promovarea.
Comisia de licențiere a cluburilor - instanța de fond a refuzat acordarea licenței grupării Universi-tatea Craiova, motivând decizia prin "lipsa calității procesuale a solicitantului de licență și pentru neîndeplinirea criteriilor sportive, de infrastructură, de personal și administrative, juridice și financiare".
Deciziile Comisiei de Apel sunt definitive și executorii pe plan național. Acestea pot fi atacate cu recurs la Tribunalul Arbitral al Sportului de la Lausanne.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 05 Iunie 2012
Stire din Sport : FC Viitorul a promovat în Liga I
Pagina a fost generata in 0.3185 secunde