FC Viitorul are emoții în vederea play-off-ului. Hagi speră la un nou an mai bun

253
FC Viitorul are emoții în vederea play-off-ului. Hagi speră la un nou an mai bun - fcviitorul-1577666148.jpg

Articole de la același autor

După douăzeci și două de etape, sezonul Ligii I la fotbal a fost întrerupt și va fi reluat la 3 februarie 2020.
FC Viitorul este pe locul 6 (ultimul care asigură calificarea în play-off) cu 35 de puncte.


În sezonul regulat mai sunt patru etape de disputat, perioadă în care echipa constănțeană trebuie să acumuleze cât mai multe puncte.


După meciul cu Gaz Metan Mediaș, care a avut loc în deplasare 
(scor 1-0), managerul tehnic Gheorghe Hagi a declarat:


"Bine că s-a terminat anul. Suntem acolo. Anul care vine avem patru meciuri și trebuie să luptăm pentru a intra în play-off. Din păcate, sunt și perioade din acestea. Am început foarte bine sezonul, am mers bine și am terminat mai puțin bine sau prost. Dar asta e. Suntem încă acolo, ne luptăm. Sperăm să luăm decizii bune în această iarnă. Vom analiza toate în această perioadă, ce am făcut bine, ce n-am făcut bine, fiecare cu randamentul lui", a menționat managerul tehnic  Gheorghe Hagi.
Misiunea jucătorilor de la FC Viitorul va fi una dificilă având în vedere meciurile care vor urma: cu Politehica Iași (în deplasare, în etapa a-XXII-a), cu CS U Craiova (acasă, în etapa a-XXIV-a), cu CFR Cluj (în deplasare, în etapa a-XXV-a) și cu Academica Clinceni (acasă, în etapa a-XXVI-a).


După etapa a-XXII-a din campionat, FC Viitorul este devansată de CFR Cluj (locul 1, cu 44 de puncte), Astra Giurgiu (locul 2, cu 40 de puncte), FCSB (locul 3, cu 39 de puncte și un meci mai puțin disputat), CS U Craiova (locul 4, cu 37 de puncte) și de Gaz Metan Mediaș (locul 5, cu 36 de puncte).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.738 secunde