FC Viitorul dă cei mai mulți jucători naționalei U21 pentru EURO 2019

252
FC Viitorul dă cei mai mulți jucători naționalei U21 pentru EURO 2019 - fotbal-1559144925.jpg

Articole de la același autor

Selecționerul naționalei de fotbal U21 a României, Mirel Rădoi, a anunțat lotul final al României pentru Campionatul European 2019, care se va desfășura, la vară, în Italia și San Marino. 


Din cei 23 de jucători convocați, nu mai puțin de 11 sunt crescuți la Academia Hagi. De altfel, FC Viitorul este clubul cel mai bine reprezentat din Liga 1, având cinci jucători care vor merge la turneul final: Ianis Hagi, Virgil Ghiță, Radu Boboc, Andrei Ciobanu și Denis Drăguș. Ceilalți șase jucători crescuți și formați la Academia Hagi sunt: Tudor Băluță, Dragoș Nedelcu, Florinel Coman, Alexandru Cicâldău, Cristian Manea și Cătălin Căbuz, informează site-ul oficial al clubului. 


România U21 va debuta la CE U21 la 18 iunie, împotriva Croației U21, apoi va întâlni Anglia U21 (la 21 iunie), respectiv Franța U21 (la 24 iunie). 


La naționala de seniori, care va juca, pe 7 iunie, în deplasare, cu Norvegia, și pe 10 iunie, tot în deplasare, cu Malta, în preliminariile EURO 2020, selecționerul Cosmin Contra a convocat șapte foști sau actuali jucători de la FC Viitorul: Ianis Hagi, Tudor Băluță, Romario Benzar, Răzvan Marin, Alin Toșca, Alexandru Cicâldău și George Țucudean. 


XXX 
FC Viitorul și-a stabilit programul de pregătire din această vară, în care va disputa și câteva partide de verificare, atât în țară, cât și în străinătate. Fotbaliștii antrenați de Gheorghe Hagi au programată vizita medicală pe 13 iunie, iar până pe 17 iunie, se vor pregăti la Constanța. Între 20 și 28 iunie, FC Viitorul își va continua pregătirea la Poiana Brașov, urmând ca, până la debutul în noul sezon al Ligii 1, antrenamentele să continue la Constanța. 


Iată și programul jocurilor de pregătire din această vară: 19 iunie, la Atena: FC Viitorul - Olympiakos; 24 iunie, la Brașov: FC Viitorul - Colțea Brașov și FC Viitorul - FC Brașov; 27 iunie, la Brașov: FC Viitorul - FK Csikszereda Miercurea Ciuc; 28 iunie, la Brașov: FC Viitorul - FCSB; 3 iulie, la Varna (Bulgaria): Cernomore - FC Viitorul. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5518 secunde