FC Viitorul descinde în Bănie pentru optimile Cupei României

2105
FC Viitorul descinde în Bănie pentru optimile Cupei României - fcviitorulsursaacademiero-1414513395.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, echipa constănțeană FC Viitorul joacă, în deplasare, meciul cu CS U. Craiova, pe stadionul "Ion Oblemenco", de la ora 18.00, contând pentru optimile de finală ale Cupei României. Cele două formații au mai disputat un meci în actualul sezon al Ligii I, tot la Craiova, scorul final fiind 2-2. Despre această întâlnire, Paul Peniu, președintele Academiei "Gheorghe Hagi", a declarat, pentru "Cuget Liber": "Vom aborda meciul din Cupă, așa cum le-am abordat pe toate celelalte de până acum. Noi suntem pe un parcurs bun, ascendent. Sperăm la un rezultat bun și să ne calificăm. Întâlnim o echipă care este pe o linie dreaptă. Au un mănunchi de jucători cu un CV considerabil, peste cel al jucătorilor noștri. Este o echipă nou promovată, cu un nucleu de jucători de valoare, care pot pune probleme oricărui adversar".

Optimile de finală din Cupă au început de ieri, 28 octombrie, primele două partide fiind disputate între CS Mioveni - Dinamo București și CSMS Iași - Steaua București, ambele fiind după ora închiderii ediției.

Astăzi se vor mai juca: ASA Tg. Mureș - Ceahlăul Piatra Neamț (ora 16.00, Stadionul "Transil" din Tg. Mureș, în direct la Digi Sport 1), FC Brașov - U. Cluj, (ora 20.30, Stadionul "Tineretului" din Brașov, în direct la Digi Sport 1). Joi se vor juca meciurile dintre: Oțelul Galați - Pandurii Tg. Jiu (ora 16.00, Stadionul "Oțelul" din Galați, în direct la Digi Sport 1), Rapid CFR Suceava - Petrolul Ploiești (ora 18.30, Stadionul "Municipal" din Botoșani, în direct la Digi Sport 1), Rapid București - CFR Cluj (ora 20.30, Stadionul "Giulești - Valentin Stănescu" din București, în direct la Sport.ro). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6671 secunde