FC Viitorul ia în calcul doar victoria în meciul cu Brăila

338
1
După ce echipa sa a pierdut șefia clasamentului, în urma ultimelor rezultate, antrenorul Viitorului, Cătălin Anghel, se teme că jucătorii săi ar putea strica în ultimele etape rămase de campionat tot ceea ce a agonisit de-a lungul unui sezon întreg. Tehnicianul a declarat, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei de la Brăila, că victoria este singura variantă a elevilor săi în meciul de sâmbătă.
"Este un meci vital, pentru că nu mai avem voie să facem pași greșiți. CF Brăila este o echipă puternică, ce are în componență jucători experimentați și care pierde greu pe teren propriu. Am încredere că putem depăși pasa mai puțin fericită pe care o traversăm, iar la Brăila vreau să demonstrăm acest lucru și rezultatul să ne fie favorabil. Încrederea mea vine din faptul că acești jucători au făcut lucruri foarte bune în tur. Mizez mult pe dorința lor de a reveni unde le e locul. Rezultatul la Brăila este cel mai important. Nu contează calitatea jocului prestat, ci doar să bifăm cele trei puncte. Trebuie să mergem la Brăila cu inima deschisă, cu încredere și convingere pentru că altfel nu ne putem apropia cele trei puncte. Unicul nostru obiectiv este vic-toria", a declarat Cătălin Anghel.
Întâlnirea CF Brăila - FC Viitorul este programată sâmbătă, de la ora 11.00, și va fi transmisă în direct de Dolce Sport 2. În meciul tur, disputat la Ovidiu, FC Viitorul a câștigat la limită în fața celor de la CF Brăila, scor 1-0.

Comentează știrea

cristi
5 mai 2012
Important

Daca stii sa copiezi si sa lipesti un anunt ,atunci poti castiga bani lucrand de acasa in internet.Tot ceea ce iti trebuie este sa ai un calculator si conexiune la internet.Nu iti trebuie decat 10 minute pe zi ca sa pui un anunt.Daca vreti sa aflati mai multe detalii puteti intra in contact prin email [email protected]. Se castiga bani in fiecare zi Sa aveti o zi buna!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4356 secunde