Liga I de fotbal, etapa a VI-a

FC Viitorul înfruntă Craiova fără Cernat

126

Articole de la același autor

Astăzi, FC Viitorul va evolua pe terenul Universității Craiova, în meciul contând pentru etapa a VI-a a Ligii I. Partida va începe la ora 17.30 și va putea fi urmărită în direct pe Digisport 1.


Echipa dobrogeană este neînvinsă până acum, având o victorie și patru remize. Viitorul are moralul ridicat după meciul de duminică, când a învins vice-campioana ASA Târgu Mureș.


Totuși, în meciul de astăzi, Gheorghe Hagi nu se va putea baza pe decarul echipei. Florin Cernat s-a accidentat în meciul cu Târgu Mureș, în min. 73, când a fost înlocuit de Gavra. 


Conform site-ului oficial al Academiei Hagi, atacantul acuză probleme la genunchi și va face un control medical amănunțit pentru a i se stabilit gravitatea accidentării, astfel că acesta nu va putea juca în meciul cu Craiova. De când a început sezonul, Cernat a marcat patru goluri pentru echipa sa.


CS U Craiova a înregistrat până acum o victorie, două remize și două înfrângeri. Cele două echipe se clasează la mijlocul clasamentului, dobrogenii fiind pe locul 7, iar oltenii pe 8.


Etapa a șasea a campionatului a început aseară, când s-au disputat (după închiderea ediției) meciurile dintre FC Botoșani - CSMS Iași și CFR Cluj - Petrolul Ploiești.


Astăzi, se vor mai juca partidele dintre ASA Târgu Mureș - ACS Poli Timișoara (ora 19.30) și Astra Giurgiu - Steaua București (ora 21.45).


Mâine, se vor juca ultimele două meciuri: Concordia Chiajna - Pandurii Târgu Jiu (ora 18.30) și Dinamo - FC Voluntari (ora 21.00).
Toate partidele vor putea fi urmărite în direct pe Digisport 1.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6421 secunde