FC Viitorul, învinsă în barajul de calificare în Europa Conference League

195
FC Viitorul, învinsă în barajul de calificare în Europa Conference League - fcviitorul-1622468308.jpg

Articole de la același autor

După o serie foarte bună de patru victorii consecutive, FC Viitorul a fost învinsă, cu scorul de 0-1 (0-1), de Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, în finala barajului de calificare în Europa Conference League, disputat în deplasare. O partidă în care formaţia constănţeană ar fi meritat mult mai mult, mai ales după aspectul celei de-a doua reprize, în care a controlat jocul şi a şi irosit ocazii importante la poarta adversă.

Unicul gol al întâlnirii, care s-a dovedit în cele din urmă a fi decisiv în ceea ce priveşte soarta calificării în cupele europene, a fost marcat cu trei minute înainte de pauză, la o fază care nu anunţa mare pericol. Gazdele erau în atac poziţional, a venit centrarea din flancul stâng, fundaşul brazilian Marquinhos Pedroso a degajat, însă ghinionul a făcut ca mingea să-l lovească pe croatul Aganovici şi să intre în poartă, pe lângă un Cojocaru surprins de traiectoria nefirească a balonului.

În partea a doua a jocului, Viitorul a presat mai mult, Andrei Artean a luat bara la ţintă (min. 47), Ely Fernandes (min. 82) n-a găsit soluţia optimă la finalizare şi totul s-a terminat.

FC Viitorul (antrenor Cătălin Anghel): Cojocaru, Dussaut (min. 79, Haită), Mladen, Dobrosavlevici, Marquinhos, Casap (min. 46, Grameni), Artean, Mati, (min. 46, Jo Santos), Chiţu, Ely, Grădinaru (min. 56, Tsoumou).

XXX

Aşadar, Sepsi OSK s-a calificat, în premieră, în cupele europene. Formaţia din Sfântu Gheorghe va evolua în turul al doilea preliminar al nou-înfiinţatei competiţii Europa Conference League, la fel ca şi vicecampioana FCSB şi câştigătoarea Cupei României, Universitatea Craiova. Campioana CFR Cluj va evolua în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6109 secunde