FC Viitorul lansează atacuri pe trei "fronturi"

168
1

Articole recomandate

În următoarea perioadă, elevii lui Gheorghe Hagi vor trebui să facă față la trei competiții: Liga I, Cupa României și Cupa Ligii.

În acest week-end, după o săptămână de pauză, se va relua campionatul

Ligii I la fotbal. În etapa a zecea, FC Viitorul va înfrunta pe FC Voluntari, partida urmând a se disputa pe stadionul "Central" al Academiei Hagi din Ovidiu, luni, de la ora 18.30.

FC Viitorul ocupă a treia poziție în clasament (16 puncte), în timp ce FC Voluntari se regăsește pe locul 13.

La antrenamentele echipei dobro-gene, a revenit și Florin Cernat, accidentat în etapa a cincea, în meciul cu ASA Târgu Mureș. În următoarele două săptămâni, mijlocașul va efectua doar alergări ușoare și va urma un program special alături de fiziokinetoterapeutul Paul Ciocănescu.

Biletele la jocul FC Viitorul - FC Voluntari se pot achiziționa din următoarele locații: sâmbătă, orele 10.00 - 16.00, de la Magazinul oficial din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; duminică, orele 10.00 - 16.00, de la Casa de Bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu; sâmbătă și duminică, orele 10.00 - 20.00, de la Restaurant Savorys, din Ovidiu și de la Play Sports Bar (str. Căpitan Dobrilă Eugeniu, nr. 19 A, zona Cireșica), din Constanța; luni: orele 10.00 - 16.00, de la Restaurant Savorys, din Ovidiu, de la Play Sports Bar (str. Căpitan Dobrilă Eugeniu, nr. 19 A, zona Cireșica), din Constanța, de pe Bd. Mamaia nr. 208, subsol (lângă Hotel GMG), din Constanța și între orele 10.00 - 19.00, de la Casa de Bilete din incinta Academiei Hagi, de la Ovidiu.

Primul meci din etapa a zecea va avea loc sâmbătă și le va opune pe Concordia Chiajna și FC Botoșani (ora 18.30), urmat de partida dintre ASA Târgu Mureș și Petrolul Ploiești (ora 21.00). Duminică, se vor disputa meciurile CS U Craiova - CSMS Iași (ora 16.00), Astra Giurgiu - Pandurii Târgu Jiu (ora 18.30), ACS Poli Timișoara - Steaua București (ora 21.00). Ultima partidă a manșei va fi Dinamo București - CFR Cluj (luni, ora 21.00).

Meciurile vor putea fi urmărite pe Digisport 1.

Timișoara, adversara din Cupa României

Vineri, la Casa Fotbalului, a avut loc tragerea la sorți a jocurilor din șaisprezecimile Cupei României. FC Viitorul va întâlni pe Ripensia Timișoara (Liga a IV-a), iar FC Viitorul II va juca contra Academiei Clinceni (Liga a II-a).

Meciurile se vor disputa într-o singură manșă, pe terenul echipei mai slab clasate. Meciurile din șaisprezecimile Cupei României se vor juca pe 22, 23 și 24 septembrie, cu începere de la ora 16.30, excepție făcând meciurile televizate.

Iată celelalte meciuri din șaisprezecimile Cupei României: SC Bacău - CS U Craiova; Unirea Tărlungeni - Petrolul; U Cluj - Steaua; CS Balotești - CFR Cluj; Unirea Brânceni - Astra; Bucovina Pojorâta - ASA Tg. Mureș; CS Mioveni - FC Botoșani; FCM Baia Mare - FC Voluntari; ACS Berceni - CSMS Iași; CSM Râmnicu Vâlcea - ACS Poli Timișoara; Dacia Unirea Brăila - Dinamo; ASA Tg. Mureș II - Concordia Chiajna; UTA - Pandurii Tg. Jiu; Rapid CFR Suceava - FC Brașov.

Calificată în sferturile Cupei Ligii

Cupa Ligii este a treia competiție în care vor evolua constănțenii. În urma victoriei cu CS U Craiova, scor 9-8 după loviturile de pedeapsă, FC Viitorul s-a calificat în sferturi.

În această manșă, s-au mai calificat Concordia Chiajna (3-0 cu FC Botoșani), Poli Timișoara (1-0 cu Petrolul), CFR Cluj (1-0 cu CSMS Iași), Astra Giurgiu (2-0 cu FC Voluntari), Dinamo (2-0 cu Pandurii Târgu Jiu).

Acestora li se mai adaugă FC Steaua și ASA Târgu Mureș, calificate direct în această fază a competiției. Partidele din sferturi se vor desfășura pe data de 14 octombrie. 

Comentează știrea

amelia
12 septembrie 2015
castiguri atractive

Colaborare cu castiguri din prima luna! 100-285 de euro lunar! Selectam urgent persoane din toate localitatile tarii, pentru colaborare part-time sau full-time. Castigurile, de 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time), vin din prima luna, iar activitatea este extrem de simpla. Garantam seriozitate maxima si cerem acelasi lucru. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Sport : HC Dobrogea Sud, încă un joc  de încălzire
Pagina a fost generata in 0.4659 secunde