Luna aceasta, la Constanța

Start al Campionatului Național de Fotbal Corporatist

181
Start al Campionatului Național de Fotbal Corporatist - lunafotbalcorpo-1441824584.jpg

Articole de la același autor

Modificări importante privind participarea la Campionatul Național de Fotbal Corporatist - ediția a IX-a 2015, regiunea Dobrogea.

"La solicitarea majorității reprezentanților companiilor interesate să se înscrie în campionat și pentru a asigura o participare cât mai numeroasă la ediția de debut a competiției în Dobrogea, am decis reducerea taxei unice de înscriere, la 490 euro, cu renunțarea corelativă la acordarea premiilor în bani, urmând ca recompen-sarea materială a performerilor să fie asigurată de sponsori, în bunuri reprezentând echipament sportiv", a declarat, pentru "Cuget Liber", Andrei Bereczki, președinte Regiunea Dobrogea - Federația Română de Fotbal Corporatist.

De asemenea, termenul de înscriere în competiție a fost prelungit până la data de 25 septembrie (la telefon 0723.692.100 sau online - [email protected]), iar participanților li se mai oferă posibilitatea de a afișa, gratuit, două bannere, la terenul de joc, pe toată durata competiției.

"O altă surpriză plăcută pe care o oferim tuturor echipelor participante în ediția de debut este reducerea cu 30% a taxei de înscriere în ediția a X-a (martie - mai 2016) a campionatului", a adăugat Bereczki.

La finalul competiției, se vor oferi cupe, medalii și diplome, astfel: locul 1 - cupă, medalii și diplomă echipei care câștigă finala mare; locul 2 - medalii și diplomă echipei care va pierde finala mare; locul 3 - medalii și diplomă echipei care va câștigă finala mică a ediției; cupă și diplomă pentru golgheterul ediției; cupă și diplomă pentru cel mai bun portar al ediției; cupă și diplomă pentru cel mai bun jucător al ediției; cupă și diplomă pentru cea mai fair-play echipă a ediției.

v v v

Competiția de la Constanța va avea loc în perioada septembrie - noiembrie 2015, partidele urmând a se desfășura pe terenurile sintetice ale Facultății de Educație Fizică și Sport - Universitatea "Ovidius" și Hotelului Oxford din Constanța.

Campioana regiunii Dobrogea va participa la turneul final național, împreună cu echipele câștigătoare din regiunile București-Ilfov, Prahova, Oltenia, Brașov, Brăila și Cluj. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 06 Septembrie 2015
Stire din Sport : Fotbal: FC Farul, victorie cu FC Rapid
Pagina a fost generata in 1.242 secunde