FC Viitorul, meci amical cu Dunărea Călărași

241
FC Viitorul, meci amical  cu Dunărea Călărași - fcviitorul-1539183952.jpg

Articole de la același autor

În condițiile în care Liga 1 la fotbal a luat o mică pauză, generată de acțiunile loturilor naționale de seniori și tineret, conducerea clubului FC Viitorul a decis ca echipa să dispute, la finalul acestei săptămâni, un joc de verificare.

Astfel, constănțenii vor întâlni, sâmbătă, 13 octombrie, de la ora 12.00, pe stadionul "Central" al Academiei Hagi de la Ovidiu, pe Dunărea Călărași.

Pentru acest meci, conducerea tehnică a Viitorului nu va avea la dispoziție nu mai puțin de nouă jucători, convocați la loturile reprezentative, informează site-ul oficial al Academiei Hagi. Denis Drăguș și Tudor Băluță se află în lotul naționalei de seniori pentru partidele cu Lituania și Serbia din Liga Națiunilor (11 și 14 octombrie), Lima Mailson a fost convocat la naționala statului Capului Verde pentru partidele cu Tanzania, din 12 și 16 octombrie, contând pentru preliminariile Cupei Africii pe Națiuni, iar Ianis Hagi, Radu Boboc, Alexandru Mățan, Andrei Ciobanu și Virgil Ghiță se află la lotul U21 al României care va disputa, pe 12 și 16 octombrie, ultimele două meciuri din preliminariile CE 2019, cu Țara Galilor și Liechtenstein.

De asemenea, fundașul Marius Leca a fost convocat la naționala U19, care va susține, în această perioadă, două partide amicale cu Suedia (12 și 14 octombrie).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5137 secunde