FC Viitorul, obligată să câștige pentru a rămâne lideră

270
FC Viitorul Constanța este singura echipă dintre primele cinci clasate în clasamentul Seriei I din Liga a II-a la fotbal care nu a cunoscut bucuria succesului în acest retur, în care a luat doar două din cele șase puncte puse în joc, în urma remizelor cu Dunărea Galați și FC Farul. De lipsa de rezultate a Viitorului au profitat rivalele Săgeata Năvodari și Delta Tulcea, care, deși au pierdut câte un meci, au reușit să rămână la trei lungimi în spatele liderului, lucru ce i-a readus cu picioarele pe pământ pe jucătorii antrenați de Cătălin Anghel.
"Trebuie să nu mai pierdem puncte, iar o victorie ar fi foarte bună pentru moral. Avem o echipă tânără, suntem pe primul loc și victoria cu Dinamo II ne menține pe poziția pe care ne aflăm. Trebuie să fim mult mai atenți, concentrați și să ne îmbunătățim jocul colectiv. Dinamo II este o echipă disciplinată tactic și ne așteaptă un meci dificil. Ne putem face meciul ușor doar dacă suntem atenți tactic, dacă vom fi concentrați și ne vom respecta sarcinile", a declarat Cătălin Anghel.
Tehnicianul Viitorului a fost completat de fundașul Alexandru Iacob, care a dat asigurări că el și colegii săi sunt pregătiți să câștige în deplasarea de la Dinamo II: "Se simte o presiune, pentru că adversarele s-au apropiat la trei puncte, însă vrem toate cele trei puncte la Dinamo II. Dacă vom reuși să ne facem jocul, adversarul nu va avea cu ce să ne surprindă".
Meciul Dinamo II București - FC Viitorul Constanța este programat sâmbătă, de la ora 13.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4506 secunde