FC Viitorul primește vizita Astrei. Victoria - obligatorie!

231
FC Viitorul primește vizita Astrei. Victoria - obligatorie! - viitorul-1493397958.jpg

Articole de la același autor

Sâmbătă, 29 aprilie, de la ora 20.30, pe stadionul "Central" din Ovidiu, se va disputa partida dintre echipa gazdă, FC Viitorul și Astra Giurgiu, contând pentru etapa a Vlll-a a play-off-ului Ligii l de fotbal. 


Managerul tehnic al constănțenilor, Gheorghe Hagi, nu se va putea baza pe Sorin Rădoi și Dragoș Nedelcu, jucători ce nu pot fi recuperați până la ora partidei. 


La conferința de presă premergătoare partidei, Hagi a declarat că echipa sa este pregătită să obțină cele trei puncte, însă va fi cu un ochi și pe meciul de luni, 1 mai, dintre FCSB și Dinamo. 


"Au mai rămas puține meciuri și nu mai avem voie să facem pași greșiți. FCSB poate să mai calce strâmb o dată, și-a câștigat corect acest drept. Noi trebuie să adunăm puncte și să ne clasăm cât mai sus la finalul sezonului. Astra este un adversar foarte periculos, care se folosește foarte bine de cheia contraata-cului. Dispune de jucători ofensivi, care pot face oricând diferența. Așa că trebuie să fim foarte atenți, să stăm bine în teren și să jucăm cum am plănuit", a declarat Hagi. 


Partida va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport 1. 


Tot în această etapă, se mai dispută meciurile CFR Cluj - CSU Craiova (duminică, 30 aprilie, ora 20.30) și Dinamo - FCSB (luni, 1 mai, ora 20.30). 


Clasament: 1. FCSB (38 p), 2. FC Viitorul (35 p), 3. Dinamo (33 p), 4. CFR Cluj (33 p), 5. CSU Craiova (28 p), 6. Astra (26 p). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.3207 secunde