FC Viitorul, victorie în primul amical al stagiului din Antalya

179

Articole de la același autor

FC Viitorul a susținut, ieri, primul meci de verificare din cadrul sta-giului de pregătire din Antalya. Formația pregătită de Gheorghe Hagi a întâlnit o echipă universitară japoneză, Wase, pe care a învins-o cu scorul de 4-1 (1-0). 


Contra niponilor, au evoluat cei mai tineri componenți ai lotului constănțean, informează site-ul oficial al Academiei Hagi. 


Scorul l-a deschis Bogdan Mitache (min. 43), iar după pauză, Florinel Coman a reușit un hattrick, punctând în minutele 56, 60 și 68. Formația japoneză a marcat golul de onoare în min. 71, din penalty. 


FC Viitorul: Tordai (min. 46, Dur-Bozoancă), Căpușă, Țîru (min. 61, Ghiță), Kilyen, Mitache (min. 61, Perju), Ciobanu, Iani (min. 72, Băluță), Dumitrescu, Casap, Drăguș (min. 46, Mățan), Coman. 


Țîru și Mitache, împrumutați la FC Voluntari 
După meci, fundașii Bogdan Țîru și Bogdan Mitache au părăsit cantonamentul Viitorului. Cei doi stoperi vor evolua în partea a doua a sezonului pentru FC Voluntari. Ei vor fi împrumutați până în vară la formația ilfoveană, urmând ca, din iunie 2016, să redevină jucătorii Viitorului. 


Ieri după-amiază, Țîru și Mitache, jucători formați de Academia Hagi, s-au alăturat lotului FC Voluntari, aflat tot în Antalya. 


Tănase, gol pentru România 
Naționala României a învins, sâmbătă seară, scor 5-1, pe Torpedo Kutaisi în primul meci de verificare din stagiul de pregătire din Antalya. 


Unul dintre golurile tricolorilor a fost înscris de, Florin Tănase, atacantul Viitorului fiind, de altfel, cel mai bun jucător de pe teren. În afara reușitei de 5-0, Tănase a oferit alte două pase decisive la reușita superbă a lui Alibec (de 3-0) și la golul lui Răduț (de 4-0). 


Contra georgienilor, au mai evoluat alți trei jucători de la FC Viitorul: Dragoș Nedelcu, Romario Ben-zar și Robert Hodorogea. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7319 secunde