FC Viitorul, victorie la limită în amicalul cu FC Argeş

329
FC Viitorul, victorie la limită în amicalul cu FC Argeş - fcviitorul2-1616945320.jpg

Articole de la același autor

FC Viitorul a câștigat, cu scorul de 1-0 (1-0), meciul de verificare disputat, sâmbătă, la Buftea, în compania celor de la FC Argeș. Unicul gol al întâlnirii a fost reușit, în min. 13, de Andronache.

Pentru constănţeni, a fost un test foarte util înaintea ultimelor partide din sezonul regulat, în care Viitorul luptă pentru calificarea în play-off. Antrenorul Mircea Rednic a folosit mai mulți jucători foarte tineri din cadrul lotului, unii fiind încă juniori ai Academiei Hagi: Tănasă, Andronache, Georgescu, Lazăr, Grosu sau Pitu, informează site-ul oficial al clubului.

În acest meci, a revenit după o accidentare care l-a ținut departe de teren aproximativ şase luni și atacantul Aurelian Chițu.

FC Viitorul (antrenor Mircea Rednic): Căbuz (min. 46, Cojocaru), Dussaut (min. 60, Georgescu), Artean, Mladen (min. 46, Dobrosavlevici), Marquinhos (min. 71, Chițu), Gaztanaga (min. 80, Lazăr), Grameni (min. 60, Tănasă), Matei, Babunski, Pitu (min. 53, Matiș), Andronache (min. 46, Ely; min. 70, Grosu).

Următorul meci oficial al Viitorului va avea loc duminică, 4 aprilie, de la ora 15.00, cu FC Botoșani, în deplasare, în etapa a 29-a din sezonul regulat al Ligii 1. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0093 secunde