FC Viitorul vrea puncte din meciul cu Petrolul Ploiești

77
Formația constănțeană de fotbal FC Viitorul (locul 13 - 27 puncte) va susține, sâmbătă (19.00, în direct pe Digi Sport 1), un nou meci în Liga I, în deplasare, cu Petrolul Ploiești (locul 4 - 49 puncte), contând pentru etapa a XXVIII-a. Echipa pregătită de Cătălin Anghel se întoarce după o înfrângere de pe teren propriu cu Rapid (1-2) și speră să obțină punct sau puncte pentru a se menține în afara zonei periculoase a clasamentului.

"Avem încredere că putem să facem un meci foarte bun și să scoatem un punct sau puncte la Ploiești, cu gândul acesta mergem. Avem nevoie de o organizare foarte bună, de o presiune tot timpul pe omul cu mingea al Petrolului și un joc colectiv fără minge. Bineînțeles, vom încerca să ne facem noi jocul și să ne creăm ocazii. La Ploiești, dacă nu marchezi, e greu să pleci cu puncte. Sunt sigur că putem să face un meci bun și să scoatem punct sau puncte", a menționat antrenorul FC Viitorul, Cătălin Anghel.

Gazdele din partida de sâmbătă au moralul ridicat, întrucât, în etapa trecută, au reușit să smulgă un egal (2-2) din confruntarea cu Steaua București. În plus, constănțenii sunt conștienți de forța suporterilor din Ploiești, care vor pune presiune.

"Este al doilea meci în fața unor suporteri așa fanatici. Pentru noi, nu poate sa fie decât o motivație. Acestea sunt meciurile în care ne putem exprima, în care ne vede lumea și pentru asta jucăm fotbal. În compartimentul defensiv, au o echipă foarte bună, cu jucători de calitate, care pot face diferența în orice moment", ne-a spus și jucătorul Sebastian Mladen. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3736 secunde