Săgeata Năvodari, mari probleme de lot pentru meciul cu Sportul

190
Săgeata Năvodari, mari probleme de lot pentru meciul cu Sportul - fotbalsageata-1366820520.jpg
În etapa a XXIII-a a Ligii a II-a, Săgeata Năvodari va întâlni, sâmbătă, de la ora 11.00, pe stadionul "Flacăra", formația Sportul Studențesc.  Năvodărenii vor juca după o pauză de două etape, perioadă în care au căzut pe poziția a 5-a în clasament (31 p), în timp ce Sportul Studențesc, fostul lider al clasa-mentului Seriei I în tur nu a reușit să acumuleze nici un punct în acest retur și se află pe 6, cu 25 puncte. Antrenorul Săgeții, Constantin Gache a declarat, ieri, într-o conferință de presă, că așteaptă o victorie la Nă-vodari, chiar dacă se confruntă cu mai multe probleme de lot.

"În mod normal, ar trebui să câștigăm sâmbătă, dar venim după o pauză de două săptămâni, în care am fost toți supărați, amintindu-ne de eșecul cu Brăila. Avem și probleme de lot. Fundașul I. Filip este suspendat, portarul Puia s-a accidentat la antrenament, iar mijlocașul Cris-tian Coconașu a preferat să plece acasă, nefiind de acord cu întârzierile financiare. Ca peste tot, și la noi sunt întârzieri, dar cel mai rău este că nu a avut încredere că se vor rezolva. O să urmeze o serie decisivă pentru noi, cu meciuri la Otopeni, acasă cu Delta și la Botoșani. Dacă nu reușim să câștigăm tot, prefer să le înving pe Otopeni și Delta, după care putem pierde la Botoșani", a declarat an-trenorul Săgeata Năvodari, Con-stantin Gache.

După întâlnirea cu Sportul, Săgeata va mai juca, joi, 2 mai, cu CS Otopeni, miercuri, 8 mai, cu Delta Tulcea și sâmbătă, 11 mai, cu FC Botoșani. "Ne dorim să câștigăm. Dacă înscriem repede, vom avea un meci ușor. Va urma o serie nebună cu trei meciuri grele, dar le luăm pe rând și sperăm să ieșim cu bine. Este greu și pentru noi. Nu am avut asemenea pauze", a menționat fundașul Gheorghe Goșa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5954 secunde