FCV Farul îşi întăreşte apărarea cu un portar campion cu Juventus Torino

235
FCV Farul îşi întăreşte apărarea cu un portar campion cu Juventus Torino - fcvfarul-1627479946.jpg
FCV Farul Constanţa continuă să îşi întărească defensiva. După ce şi-a asigurat serviciile lui Mihai Aioani, care participă cu naţionala olimpică la JO de la Tokyo, gruparea de la malul mării a mai reuşit un transfer important.

În vârstă de 27 de ani, portarul Laurenţiu Brănescu este noul jucător al echipei constănţene, după ce a semnat cu FCV Farul un contract valabil pentru următorii trei ani.

Născut în data de 30 martie 1994, Brănescu are în palmares un titlu de campion şi o Cupă a Italiei cu Juventus Torino, în sezonul 2012/2013, în care, ce-i drept, nu a evoluat foarte mult pentru „Bătrâna Doamnă”.

În carieră, a mai evoluat pentru Omonia Nicosia (Cipru), Dinamo, HNK Gorica (Croaţia), Zalgiris (Lituania), Kilmarnock (Scoţia) sau Politehnica Iaşi.

Este fost component al echipelor naţionale de juniori U15, U17, U19 şi de tineret-U21 ale României.

Laurenţiu Brănescu şi-ar putea face debutul în tricoul Farului chiar vineri, 30 iulie, când, de la ora 21.30, pe Arena Naţională din Bucureşti, „marinarii” vor înfrunta pe Rapid, într-o partidă contând pentru etapa a treia a Ligii I. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.24 secunde