Fetele profesorului Neagu au învins Germania la ea acasă! Din păcate, nu mai reprezintă Constanța…

495

Articole de la același autor

Rezultat de excepție reușit, astăzi, în proba feminină de bob dublu, de echipajul Andreea Grecu (pilot) / Katharina Wick (împingător), la cea de-a doua etapă a Cupei Europei, disputată în Germania, la Altenberg.

Sportivele antrenate de profesorul constănțean Paul Neagu au cucerit medaliile de aur, întrecând două echipaje de mare valoare, ale Belgiei, respectiv Germaniei, departajarea făcându-se la numai câteva sutimi.

Clasament final:

1. România (Andreea Grecu / Katharina Wick; 1:54.87)

2. Belgia (Anna Vannieuwenhuyse / Sara Aetrs; 1:54.90)

3. Germania (Laura Lolte / Deborah Levi; 1:54.92)

"Este cea de-a doua medalie de aur pe care Andreea o cucerește în actuala stagiune a Cupei Europei. Prima a fost acum două săptămâni, la Lillehammer, iată a doua la Altenberg. Această medalie de aur a fost precedată de o săptămână intensă de pregătire la Altenberg, pe o pârtie greoaie.

Este un rezultat foarte bun, în vederea participării la următoarele competiții importante: Campionatul Mondial din luna februarie, de la Altenberg, Campionatul European de juniori de la Innsbruck, Campionatul Mondial de juniori de la Winterberg, plus celelalte Cupe Mondiale și ale Europei", a declarat, pentru "Cuget Liber", profesorul Paul Neagu.

La Lillehammer (Norvegia), Andreea Grecu a urcat tot pe prima treaptă a podiumului, însă alături de alt împingător, Ioana Gheorghe.

XXX

Așadar, rezultate excelente în sporturile albe, dar rămâne marele regret că Andreea Grecu, unul dintre cei mai valoroși piloți de bob ai lumii la această oră, nu mai reprezintă Constanța, ci Steaua București. O campioană pierdută de orașul nostru, care toacă bani pe tot felul de non-valori, dar n-a găsit resurse minime să țină la malul mării un sportiv de lot olimpic! 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5477 secunde