Concursul Internațional de starturi bob pe rotile

Fetele profesorului Neagu, în competiție cu nemțoaicele, la Ilsenburg

373
Fetele profesorului Neagu, în competiție cu nemțoaicele, la Ilsenburg - fetele-1530807857.jpg

Articole de la același autor

Lotul național feminin de bob al României, în componența Maria Constantin, Andreea Grecu (piloți), Teodora Vlad și Teodora Toma, participă, astăzi și mâine, la întrecerile celei de-a 21-a ediții a Concursului Internațional de starturi bob pe rotile, organizat în Germania, la Ilsenburg. 


Fetele antrenate de profesorul Paul Neagu vor evolua atât în proba de bob 2, cât și în cea de bob 4. 


"Concursul de la Ilsenburg are o mare tradiție. Este organizat chiar de Federația Germană de Bob și Skeleton, iar prezența la start a echipajelor germane este obligatorie. Ca în fiecare an, suntem invitați la competiție, asta grație relațiilor excelente de colaborare pe care le avem cu antrenorul Rene Spies, tehnician care a adus țării sale trei medalii de aur la Jocurile Olimpice de Iarnă 2018", a declarat, pentru "Cuget Liber", antrenorul lotului național feminin de bob al României, prof. Paul Neagu. 


De altfel, selecționerul constănțean a fost cel care a avut un mare merit în formarea ca sportiv a lui Spies. 


"Rene Spies nu și-a uitat fostul antrenor, mă respectă foarte mult, pentru că l-am ajutat să facă primii pași în bob, devenind apoi mare campion. Sunt legături speciale, în baza cărora echipa României este întotdeauna invitată la aceste competiții foarte importante. Și subliniez importanța acestor verificări, pentru că acumulările din această perioadă contribuie decisiv la rezultatele de la Europene, Mondiale și Jocuri Olimpice. Dau ultimul exemplu de performanță: Andreea Grecu și Florentina Iusco s-au antrenat alături de echipajele Germaniei înainte de a cuceri, în iarnă, titlul mondial", a explicat profesorul Neagu. 
Andreea Grecu și Teodora Toma vor reprezenta clubul CSSI Mamaia, iar Maria Constantin și Teodora Vlad, CSO Sinaia. 


CSSI Mamaia continuă campania de colaborare cu instituții publice și agenți economici privați. 


"Suntem deschiși oricărui parteneriat, vrem să aducem lângă noi cât mai mulți oameni care doresc să susțină acest minunat sport. Am demonstrat că putem face performanță, avem în vitrina de trofee medalii de aur la Mondiale și Europene, participări constante la Jocurile Olimpice", a precizat profesorul Paul Neagu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5644 secunde