Finala Naționalelor de Box feminin se ține la Mangalia

179

Articole de la același autor

În perioada 12-20 iulie, Primăria Municipiului Mangalia și ASM Callatis MG, în colaborare cu Federația Română de Box, organizează, în Mangalia, finalele Campionatului Național de box feminin, la junioare, tineret și senioare. 

Locul de desfășurare al evenimentului este scena plutitoare amenajată în bazinul portuar Mangalia (folosită de către orga-nizatorii Festivalului "Callatis"). Și-au anunțat prezența aproximativ 150 de sportive și antrenori, precum și membrii Biroului Federal al FRB. Programul de desfășurare este următorul: 12-13 iulie, orele 18.30 - 21.30, gale eliminatorii la junioare și tineret; 14 iulie, orele 18.30 - 21.30, finalele la junioare și tineret; 15 iulie, zi liberă; 16-19 iulie, orele 18.30 - 21.30, gale eliminatorii la senioare; 20 iulie, orele 11.00 - 14.00, finalele la senioare.

Finalele vor fi transmise în direct de Digi Sport. Acest eveniment reprezintă ultimul criteriu de selecție pentru lotul național olimpic de box, în vederea participării la mai multe turnee internaționale. 

"Este o onoare pentru Mangalia să organizeze o asemenea com-petiție, având în vedere valoarea sportivelor participante la acest turneu. Există o strânsă colaborare între ASM Callatis MG și lotul național de box feminin, care, sub îndrumarea antrenorului federal Adrian Lăcătușu, efectuează în mod regulat stagii de pregătire în orașul nostru. Iată că, după disciplinele sportive lupte, arte marțiale, tenis de câmp, tenis de masă, și boxul a ales orașul nostru ca loc de desfășurare a unui turneu final", a declarat Lucian Luca, președinte al Asociației Sportive Municipale Callatis MG. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6463 secunde