Fiul lui Petre Grigoraș își înfruntă tatăl în Antalya

1664
Fiul lui Petre Grigoraș își înfruntă tatăl în Antalya - 9fb9fd90f0ed678b5d915e22bec8ea9f.jpg
Antrenorul lui Poli Iași, Petre Grigoraș, și fiul său, Alexandru (21 de ani), se vor afla într-o postură inedită pe 4 februarie, în Antalya, unde echipa de Liga 1 întâlnește într-un meci amical echipa lui Alex, Viitorul Constanța, vicelidera seriei secunde a Ligii a III-a.
Viitorul se va afla în Antalya, într-un stagiu de pregătire, între 26 ianuarie și 10 februarie, alături de două grupe de juniori, A (jucători născuți în anii 1991 - 1992) și B (1993 - 1994). Echipa de Liga a III-a are deja fixate trei meciuri în Antalya, cu Amkar Perm II (Rusia), pe 1 februarie, cu Poli Iași, pe 4 februarie, și cu Sanfrecce Hiroshima (locul patru în prima ligă a Japoniei în campionatul trecut), pe 7 februarie. Pe 9 februarie, se va mai disputa o partidă, tot contra unui adversar din străinătate, iar pe 11 februarie, Viitorul va merge la Istanbul pentru o ultimă verificare pe tărâm turcesc.
În afară de confruntările din Țara Semilunei, constănțenii mai susțin, în țară, trei meciuri amicale: cu echipa de juniori A, la Năvodari, pe 17 ianuarie; cu Dunărea Călărași, la Năvodari sau Ovidiu, pe 25 ianuarie; cu Inter Clinceni, la Ovidiu, pe 19 februarie.
În această săptămână, Viitorul se va antrena la Năvodari, în regim de semi-cantonament, cu două antrenamente pe zi, iar astăzi și mâine jucătorii vor susține și o serie de teste fizice.
Noul antrenor principal al echipei, Cătălin Anghel, are sub comandă 26 de jucători: C. Popa, Buzbuchi (junior) - portari; Militaru, Boritz, I. Posteucă, Rusu, Crișan (j), Răvoiu, Mihociu, Șuta, Olteanu - fundași; I. Florea, Dimcea, Cârstocea (j), Ungureanu, Banoti, Evdochim, Durbac - mijlocași; A. Grigoraș, Lupu, Roșu, Stanciu, Hertu (j), Chițu (j), Șt. Sandu și Chirilă - atacanți. Viitorul a renunțat la Răduță și Ginghină, noutățile fiind Hertu (Unirea Slobozia), Șt. Sandu, Evdochim (Farul) și Ungureanu (ultima dată la Viitorul Sânandrei, echipă care s-a desființat).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6058 secunde